Destinasyon Yönetimi  ve Pazarlaması
Destinasyon Yönetimi  ve Pazarlaması

Destinasyon Yönetimi ve Pazarlaması (9786055216795)

0,00

1977 yılında İzmir'de doğdu. İzmir Özel Fatih Lisesi'nden mezun olduktan sonra Dokuz Eylül Ünivesitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nde okudu. 2003 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Bölümü yüksek lisans programını tamamlayarak bilim uzmanı ünvanını aldı. İngiltere'de Brighton Üniversitesi'nde bilimsel doktora araştırmalarında bulundu. 2007 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Bölümü'nü doktora programını tamamlayarak doktor ünvanını aldı.

2012 yılında Pazarlama Ana Bilim Dalı'ndan Doçentlik ünvanına hak kazandı. Kısa süreli misafir öğretim elemanı olarak İsveç'te, Belçika'da İtalya'da ve İspanya'da bulundu. Yazarın ulusal ve uluslararası yayınevleri tarafından basılmış kitap bölümleri, ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış makaleleri ile ulusal ve uluslararası konferanslarda sunulmuş bildirileri bulunmaktadır.

2003 yılında başaladığı Yaşar Üniversitesi'ndeki görevine, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı ve öğretim üyesi olarak devam etmektedir.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 224
En / Boy : 16 / 24
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 1.2014

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı