Derin Devlet
Derin Devlet

Derin Devlet (9786053435228)

0,00

CIA ve Türk ordusunun Siber Teknoloji Savaşı büyüyor. Türkiye’deki Derin Devletin mimarları gün yüzüne çıkıyor. Suikastler, kitle eylemleri, işkence ve katliamlar boy gösteriyor ve bir ulusun kaderi uçurumun kıyısına sürükleniyor…

Derin Devlet sizi kanlı iktidar savaşlarının gölgesinde ateşlenen bir maceraya davet ediyor.

Dagmar Shaw, dünyanın en iyi alternatif gerçeklik oyunu yazarlarından biridir. O bir Kuklacı’dır ve binlerce oyuncu onun tuttuğu iplerde dans eder. Ancak Türkiye’de oynattığı oyun, acımasız darbe yönetimiyle anlaşmazlığa girince Dagmar, oyunların son derece gerçek sonuçları olabileceğini anlar. Eski bir arkadaşı ona reddedemeyeceği kadar çılgınca ve iddialı bir projeyle gelince Dagmar kendini casusların ve askerlerin ortasında bulur. Bir ulusun kaderi sallantıdayken gerçek mermiler ateşlenir ve oyuncular ölmeye başlar. Entrikalar ve ihanetlerle dolu bu dünyada, oyuncuları yönetenler de oyuna geldikleri gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kalır. 

“Hayranlık uyandırıcı bir güncellikle Derin Devlet, modern iletişim gereçlerini kullanarak baskıcı bir rejime karşı gerçekleştirilen bir devrimi anlatıyor.” 

- Telegraph

“Esrarengiz bir biçimde kehanet gibi bir roman.”

- SFX

“Siber alemlerin bilgisini, ustaca gözlemleri, sosyal yorumları ve teknolojik gerilimi nefes kesici bir karışımla bir araya getirmiş.”

- SciFiWire.com

“Zekice işlenmiş güçlü fikirler… Bu kitabı herkese tavsiye ederim.”

- Charles Stross

“Williams aklı başında bir bilim kurguyu casus romanlarının öğeleriyle süslüyor.” 

- BBC Focus


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 464
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 3.2015

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı