Dedelere Masallar
Dedelere Masallar

Dedelere Masallar (9786052878248)

0,00


Dedelere Masallar son kırk yılda yaşanmış gerçeklerin öyküleridir. Kapitalist Sistemin yerleşme sürecinde insan-doğa, insan-insan ve insan-yönetim ilişkileri bazen ciddi, bazen mizahi yanıyla ele alınarak düşündüren, güldüren bir eserdir.
 Kahramanlarımız, çocuklarına masal okumuş, torunlarına masal okumuş, kendilerine hiç masal okunmamış, hiç çocuk olmamış, hiç çocukluk yaşamamış bir nesildir. Yarım asırlık, bir asırlık çınardır onlar. Ağaç olsalardı kesin korunmaya alınılırlardı. Ağaç değil insan onlar, hassas ve kırılgan; bir o kadar da içi dolu. Yakınlarında bu yaşayan efsanelerden bulunanlar şanslılar. Meyve veremiyorsa da gölgesi yeter. Masal yerine efsanelerle büyümüş, kendileri efsane olmuş bu ulu çınarlara dikkat çekmek için Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında öne çıkarmak istedim dedeleri.
 Masal ülkesi masal kahramanları ve olaylar maalesef gerçek. Bu kitapta herkes kendinden bir şeyler bulacak. Belki de olayların tam merkezinde olduklarını görecekler. Dedelerin okuduklarında kendilerini bulacağı, çocukların ve torunların dedelere armağan edeceği bir el kitabı olacak.
 Dedelere Masallar…


Basım Ayı/Yılı : 2023
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 80
Ağırlık : 80
En / Boy : 13,5 / 19,5
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı