Tükendi

Masanızdaki bilgisayardan bir oyuna girip dünyanın başka bir yerindeki bir bilgisayardan çıkmak istemez miydiniz?

Elorie, yıllar boyunca cadı bir ailenin cadılık güçleri olmayan tek çocuğu olduğu için üzülmüştür. Mutsuzluğunu yenip kendisini sanata verir ve okyanusun taşıdığı taşlardan muhteşem takılar tasarlayarak adından söz ettiren genç bir sanatçı olur. Ancak ilk önemli sergisinin heyecanına gölge düşürecek bir gelişmeye hazırlıksızdır.

Bebekliğinden beri cadı olmadığı için içerleyen Elorie’nin aslında çok güçlü bir internet cadısı olduğu ortaya çıkar. Ama cep telefonuna bile uzak olan bu yeni cadı, daha önce varlığından haberdar olunmayan sanal cadılığı nasıl öğrenecektir?

Debora Geary, Uçan Süpürge Serisi’nin ilk kitabı Modern Cadı ile perdelerini araladığı cadılar dünyasına Sanal Cadı’yla sanal güçlerin heyecanını katıyor ve sihir ikiye katlanıyor.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 334
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : .2014
₺49,56
Tükendi

Bir gün internette alışveriş yaparken hiç tanımadığınız insanlar size bir cadı olduğunuzu söylerlerse…

Lauren, Chicago’da başarılı bir emlak danışmanıdır. Müşterilerinin arzu ettiği evleri, adeta onlar için yaratılmışçasına bulur ve satışlarını gerçekleştirir. Başarısını tecrübesine bağlamaktadır. Ancak bir gün aslında hiç de öyle olmadığını öğrenir.

Lauren, güçlü bir düşünce cadısı olduğunu öğrendiğinde kariyeri ile cadılık eğitimleri arasında kalacak, üstelik verdiği kararla sadece kendi hayatını değil en yakın arkadaşının da hayatını değiştirecektir. İki arkadaş yeni bir şehirde, birçok yardımsever cadı ve cadıcıkla birlikte yeni hayatlarına bol sihir, dostluk, aşk ve hatta sürprizler katarlar.

Uçan Süpürge Serisi’nin mizah dolu ilk kitabı Modern Cadı’da Debora Geary, yarattığı samimi karakterlerle cadılar dünyasının perdelerini aralıyor.

Amazon.com okur yorumlarından:

“Kitabı okuduktan sonra bilgisayarımı açıp cadıların beni de bulmasını bekledim…”

“Okurken gözlerinizden hem gülmekten hem de duygulanmaktan yaşlar akacak… Bu eğlenceli cadı ailesinin diğer maceralarını sabırsızlıkla bekliyorum.”


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 334
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 2.2014
₺49,56
Tükendi

Bir parmak hareketinizle rüzgâra hükmedebilseydiniz...

Sierra, özgür bir cadının tek kızıdır. Annesi küçük yaşta ölünce Sierra birçok koruyucu ailenin yanında kalmıştır. Annesinden öğrendiği sihirleri ancak tek başına kaldığı okyanus kıyılarında yapabilmektedir. Denizin suyunu ısıtmak, akıntılarla oynamak, hatta fırtınalar çıkarmak onun için çocuk oyuncağıdır.

Sihirlerinin tehlikelerinin farkında olmayan Sierra on sekiz yaşına basarken hayatı tamamen değişir. O güne kadar Sierra'nın varlığından haberdar olmayan cadılar sayesinde tehlikeli sihirlerini yararlı hale getirmeyi başarır.

Debora Geary, Uçan Süpürge Serisi'nin son kitabı Gizli Cadı'da mucizeler, sürprizler, kahkahalar, gözyaşları ve tabii ki bol sihirle sevginin büyülü gücünü hepimize yayıyor.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 310
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : .2014
₺49,56
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı