Dakikalar İçinde Psikoloji
Dakikalar İçinde Psikoloji

Dakikalar İçinde Psikoloji (9786258431100)

0,00
Yayinevi : Kronik Kitap


İnsan Zihnine Ve Davranışına Dair Bilimsel Bir Yaklaşım

Psikolojinin temellerinden günümüz uygulamalarına, öngörülemez insan zihni ve davranışına tutulan bir mercek… Görseller eşliğinde 200 temel psikolojik kavram, teori ve uygulama üzerinden eşsiz bir başvuru kitabı…

Hafıza ne ölçüde ruh haline bağlıdır? Neden kendimizi başkalarıyla karşılaştırırız? Farklı zekâ türleri var mıdır? Zekâ doğuştan mıdır, sonradan da geliştirilebilir mi? Yaşla birlikte nasıl değişiriz? Bizi çevreleyen dünyada tepkilerimizi neye göre veririz? Bilinçli beyinde neler olur? Geçmişten bugüne ruhsal hastalıklara yaklaşımımız nasıl değişti?

Uzun Lafın Kısası serisinden Psikoloji, Pavlov’un köpeklerinden deneysel etiğe, kişilik gelişiminden bilişsel davranışçı terapiye kadar pek çok hususta hızlı ve doyurucu bir okuma vadediyor.

Psikolojinin ilkeleri, çocukluk gelişimimizden başkalarıyla etkileşimimize kadar pek çok insani meseleye ışık tuttuğu için her birimiz için geçerlidir ve bu kitap; görseller ve açıklayıcı şemalarla zenginleştirilmiş her bir bölümüyle bizi insana dair büyüleyici bir yolculuğa davet ediyor.

Eğitici olduğu kadar sade ve anlaşılır üslubuyla bu alana ilgi duyan herkes için mükemmel bir kaynak…


Basım Ayı/Yılı : 2022
Basım Yeri :
Baskı Sayısı :
Sayfa Sayısı : 416
Ağırlık : 416
En / Boy : 12,7 / 12,7
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı