Çöl Filizi
Çöl Filizi

Çöl Filizi (9786059331333)

0,00
Yayinevi : Asi Kitap

Cumhuriyet Halk Partisi Tuzla Eski İlçe Başkanı, iki dönem Tuzla Belediye Başkan Adaylığı, Tuzla ve İstanbul Büyük Şehir Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis üyeliği yapmış olan ve 2015 Şubat ayında şoförü tarafından silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Mimar Tekin Ağırman'ın İş kadını, Sanatçı, Şehir Plancısı olan aynı zamanda bir dönem Cumhuriyet Halk partisinde Tuzla İlçe Kadın Kolu Başkanlığı ve İlçe Yönetim Ķurulu Başkan Yardımcılığı yapan eşi Özlem Ağırman, 26. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday adayı olarak halkın yanında başladığı yolculuğa, yazılarından da derlenen “Çöl Filizi” kitabı ile devam ediyor.

“Özlem kardeşimizin ismini duymamış CHP'li sayısı sanırım oldukça azdır. CHP Ailesi açısından Özlem Hanım bize merhum ilçe başkanımız Mimar Tekin Ağırman'ın emanetidir. Ama elinizdeki kitabıyla yeni ve birden fazla kimli- ğiyle güncel sorunlara kafa yoran, söylem geliştiren Özlem Ağırman'la tanışmaya da hazır olun. Savaş istemeyen anne, rekabetçi kadın politikacı, çevre dostu, iletişimci, kent planlamacısı ve daha sayısız şapkalarıyla kaleme aldığı kısa ve vurucu yorumları bence satır satır okunmalı. Kitabını bitirdiğimde bir kez daha emin oldum ki, Özlem Hanım gibi kadınlar yaşadığı müddetçe CHP'nin ve Mustafa Kemal'in emaneti Cumhuriyet'in düşmanları asla kazanamaz.”
Gürsel Tekin, İstanbul Milletvekili

“'Medya ve ifade özgürlüğü adil ve denetlenebilir se-çimli demokrasilerin olmazsa olmazıdır. Adil seçim ger-çeklerin bilinmesine bağlıdır, seçim sonuçlarında hile ihtimali özgür medya ile azalır. İşte bu sebeple diktatörlük heveslileri önce halkın haber alma hakkına saldırır. Özlem Ağırman'ın çok yerinde olarak işaret ettiği üzere medya ve ifade özgürlüğünü savunmak CHP gibi demokrasiye takiyyesiz, tam inanmış partilere düşer. Ağırman'ın kitabında örnek vaka olarak aktardığı Can Dündar-Erdem Gül davası (ki ben de sanık olarak katıldım) bu ülkenin yanlış dış politika seçimlerinin, gizli servislerin yetki aşımının örtbas edilme çabasından ibarettir. Ağırman'ın suçlu yerine suçu yazanın yargılandığı bu dava hakkındaki yorumlarının yanı sıra iletişim stratejisi analizlerini de okumanızı salık veririm”
Enis Berberoğlu, İstanbul Milletvekili

 


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 280
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2016

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı