Çıplak Gerçekler
Çıplak Gerçekler

Çıplak Gerçekler (9786053484004)

0,00

Gerçeğin fısıltıları, kulakları sağır eden haykırışlara dönüşürse...
 
Adli tıp uzmanı J. J. Graves ölümle burun buruna geldiği kasabaya, olayın üzerinden birkaç ay geçtikten sonra geri döner. Birbiri ardına sıralanacak cinayetler de adeta onun dönüşünü 
bekliyor gibidir. Jaye, kasabaya adımını atar atmaz, ucu nefret örgütleri ve kasabanın üstü örtülü sırlarına uzanan, tüyler ürpertici cinayetler zinciriyle yüz yüze gelir. Bir yandan işkence edilerek öldürülmüş kurbanlar, diğer yandan ailesiyle ilgili öğrendiği gerçeklerle sarsılan Jaye, sonuca giden yolda engellere takılmadan yürümeyi başarabilecek midir?

“Çıplak Gerçekler beklenmedik sürprizlerle dolu bir roman. Hikâye geliştikçe ne olacağını tahmin ettiğiniz her an yanıldığınızı fark ediyorsunuz. Nereye varacağı anlaşılmayan, heyecan yüklü bir kitap!”

- Book Addict
 
“Entrika dolu bir seri… Karakterler arasındaki gerçekçi diyaloglar, keyifli bir okuma deneyimi sunuyor ve seri okur üzerinde adeta bağımlılık yaratıyor!”

- Kirkus Reviews
 
“Liliana Hart, Çıplak Sırlar’ın ardından serinin ikinci kitabı Çıplak Gerçekler’de de yine başarılı bir iş çıkarmış. Sonunu asla tahmin edemeyeceğiniz, sürükleyici bir roman.”

- Amazon
 
“Romantik gerilim türünü seviyorsanız, bu kitap tam size göre.”

- Texas Service Life


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 304
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 8.2014

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı