Kainattaki en üstün alet insan beynidir. Bulunduğumuz madde evrendeki en büyük güç ise insan beyninin programlayarak meydana getirdiği dalga yani “dua” dır.

Kainatta hiçbir şeyin tıpatıp aynısı yoktur. Her birim “tek” tir. Aynı zamanda bütün birimler birbiriyle bağlantılıdır ve bütünsel “teki” oluşturur.

Evrende en küçük zerrecikten en büyük yapıya kadar her şey dönmektedir. Her birinin dönmesi, onun “can” denilen hareketliliğini oluşturur. Beden aslında canlı değil hareketlidir. Asıl “can” bedeni meydana getiren atomların parçacıklarına hız veren “güç” tür. Madde devamlı dönüşüm halindedir, devam eden “akıl” dır.

Hız, zaman ve mekan içinde söz konusudur. Görmede “an” da olur. Görüntü görene gelmez göz bir anda görünende olur. Bir şeyin görüntüsü ve hali her zaman aynıdır.

Güneşten ışık parçacıkları (foton) değil aksine ısı parçacıkları yayılır. Işık yayılan ısı parçacıklarının çarptıkları yüzeylerde meydana getirdiği şavktır. Biz güneşi güneş yüzeyindeki çarpışmalardan çıkan şavk sayesinde görürüz.

İnsanın günümüzden ilk ademe kadar tüm geçmişi kendisinde kayıtlıdır.


Basım Ayı/Yılı : 2020
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 415
Ağırlık : 415
En / Boy : 14 / 20
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 1. Hamur
Cep Boy Durumu : 0
₺58,50
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı