"Gözlerinin görmesine, kulaklarının duymasına izin vermiyorsun, gündelik hayatının dışında kalan şeyler seni ilgilendirmiyor. Anlayamadığın şeyler olduğunu hiç düşünmüyor musun, bazı insanların görüp başkalarının görmediği?"

Avukat Jonathan Harker, Londra'da bir mülk satın almak isteyen Kont Dracula'ya yardımcı olmak üzere Transilvanya'ya, Kont'un Karpatlardaki uğursuz şatosuna gider. Ancak Harker kısa sürede gizemli Kont'un sırrını çözer ve bu sırrın etkilediği insanlarla birlikte kendini hayal bile edemeyeceği dehşetle dolu bir mücadelenin içinde bulur.


Basım Ayı/Yılı : 12/2022
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 506
Ağırlık : 506
En / Boy : 13,5 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0
₺74,80

Dracula


Basım Ayı/Yılı :
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 58
Ağırlık : 58
En / Boy : 13,5 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0
₺36,00

Famous for introducing the character of the vampire Count Dracula, Bram Stoker’s book  tells the story of Dracula's attempt to move from Transylvania to England so he may find new blood and spread the undead curse, and the battle between Dracula and a small group of men and women led by Professor Abraham Van Helsing. The novel has been assigned to many literary genres including vampire literature, horror fiction, the gothic novel, and invasion literature. The novel touches on themes such as the role of women in Victorian culture, sexual conventions, immigration, colonialism, and post-colonialism. Although Stoker did not invent the vampire, he defined its modern form, and the novel has spawned numerous theatrical, film and television interpretations.


Basım Ayı/Yılı : 2019
Basım Yeri :
Baskı Sayısı :
Sayfa Sayısı : 467
Ağırlık : 467
En / Boy : 13,5 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0
₺102,00

“That is good image,” he said. “Well, I shall tell you. My thesis is this: I want you to believe.”

“To believe what?”

“To believe in things that you cannot. Let me illustrate. I heard once of an American who so defined faith: ‘that faculty which enables us to believe things which we know to be untrue.’ For one, I follow that man. He meant that we shall have an open mind, and not let a little bit of truth check the rush of a big truth, like a small rock does a railway truck. We get the small truth first. Good! We keep him, and we value him; but all the same we must not let him think himself all the truth in the universe.”


Basım Dili : İngilizce
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 456
En / Boy : 10,5 / 18
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 2.2017
₺62,40
Tükendi

Fantastik Bir Klasik

Klasik nedir biliyor musun? Herkesin bildiği çok güzel bir hikaye, tüm dünyanın hayranlığını kazanmış bir başyapıttır.

Peki fantastik hikaye nedir biliyor musun? Gizemli, tuhaf yaratıklarla veya şaşırtıcı makinelerle dolu ilginç öykülerdir.

Drakula, insanı kan içmek zorunda bırakan tuhaf bir hastalığa yakalanmış bir adamın hikayesini anlatıyor. Çok hasta olduğu için, şatosundan dışarı çıkmaması gerekiyor. Ama onun tek bir hayali var: Herkes gibi gülüp eğlenmek.

Bu hikaye İrlandalı yazar Bram Stoker tarafından yazılmış ve 1897 yılında yayımlanmıştır! Bu kitabı vampirlerden söz eden ilk kitaplardan birini keşfedebilmen için sana özel uyarladım.

Fabrice Boulanger


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 40
En / Boy : 22,5 / 22,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 12.2018
₺0,00
Tükendi

“Bizi korkutacağından emin olduğumuz çok az canavar vardır.”
Andre Gide

Bram Stoker bu sıra dışı öyküsünde okuru bir kez daha ürpertici hayal evrenine sürükleyek uçuşan karların, soğuk mermerlerin, Dorik işlemelerin ve elbette korkunç yaratıkların ortasına atıveriyor. Bu kan ve ter sarmalından kurtulmak için ihtiyaç duyulan sırra gelince, galiba onu tıpkı maceracı İngiliz kahramanımız gibi okur da ansızın eline tutuşturulan o ürpertici kâğıt parçasında bulacak: Yoksa biz de onun konuğu muyuz?


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 32
En / Boy : 11 / 16,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 9.2016
₺3,90
Tükendi

Elinizdeki kitap, ister fantastik boyutlar içersin ister tamamen bilime dayansın, gerilim temasını merkezine alan öykülerden oluşuyor. Kitap, Edgar Allan Poe gibi bu türle özdeşleşmiş isimlerin yanı sıra daha önce bu yönleriyle hiç tanışmadığımız Jack London ve Honoré de Balzac gibi büyük yazarların öykülerini içermesiyle de gerilim türü bağlamında göz alıcı bir seçki sunuyor.

Farklı ülkelere ve farklı zaman dilimlerine ait bu öyküler her ne kadar gerilim unsurunu işlemeleri bakımından birbirlerinden farklılaşsa da bir noktada ortaklaşıyorlar: gerilim ortaya bir kez çıktıktan sonra hayat asla eskisi gibi devam etmiyor.

Usta kalemlerin tadına bir de gerilim türüyle varmak isteyen okuyucularımızın beğenisine sunarız.

  • Bram Stoker
  • Edgar Allan Poe
  • John William Polidori
  • Jack London
  • Jerome K. Jerome
  • Otto Larssen
  • Selma Lagerlöf
  • Honoré De Balzac
  • William Gilbert
  • Hugh Conway

Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 270
En / Boy : 13 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 7.2017
₺86,24
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı