Fatih Murat Arsal Kimdir?

fatih-murat-arsal

 

Fatih Murat Arsal, Türk edebiyatının yeni yazarlarından biri olarak adını duyurmuştur. İlk olarak e kitap şeklinde yazmış olduğu eserleri zamanla kitap olarak basılmıştır. Kitaplarını yayınlayan yayınevi tarafından aşk’ı yazan yazar olarak tanıtılmaktadır. Asıl mesleği teknik öğretmenlik olan yazar son yedi yıldır yazmış olduğu kitaplarla adından söz ettirmektedir. Kitaplarında işlediği konular ise daha çok gençlere hitap etmektedir. İmkansız görünen aşkları mutlu sonla bitirmektedir. 

 

Fatih Murat Arsal Hayatı

26 Aralık 1968 yılında İstanbul’un Üsküdar semtinde dünyaya gelmiştir. Yazar olmasının yanında gerçek mesleği öğretmenliktir. Evli ve bir çocuk babası olan Fatih Murat Arsal, yazmış olduğu kitaplarla aşkı, aile bağlarını ve dostluk temalarını okuyuculara yansıtmaktadır. Edebiyat hayatına öncelikle internet üzerinde yazmış olduğu e kitaplar ile başlamıştır. Yazmış olduğu kitaplar ile okuyucuları etkilemiştir.

Genellikle aşk teması üzerine romanlar yazan yazarın, seri halinde kitapları bulunmaktadır. Bu seriler; tutku serisi, ikilem serisi, zoraki koca serisi, zoraki gelin serisi ve son olarak 2022 yılının Ekim ayınında yayınlanmış olarak gölge serisidir. Yazmış olduğu seriler ile okuyucu tarafından beğenilmiştir. Seriler dışında bağımsız olarak da yazmış olduğu romanları mevcuttur. Fatih Murat Arsal kitapları arasında aşk, nefret, intikam temaları çokça görülmektedir. Son kitabını birkaç ay önce çıkartan yazar, okurlar tarafından merakla takip edilen yazarlar birisi olmaktadır. 

 

Fatih Murat Arsal Kaç Yaşında?

26 Aralık 1968 yılında dünyaya gelen Fatih Murat Arsal, 2022 yılı itibariyle ile 64 yaşındadır.

 

Fatih Murat Arsal Nereli?

26 Aralık 1968 yılında İstanbul’un Üsküdar semtinde dünyaya gelen yazar, aslen İstanbulludur.

 

Fatih Murat Arsal Evli mi?

1968 doğumlu olan yazar günümüzde 64 yaşında olmakla birlikte hakkında merak edilen sorulardan biri de evli olup olmadığıdır. Fatih Murat Arsal, evli ve bir çocuk babasıdır. Emir Aysal ile evlilikleri halen daha devam etmektedir.

 

Fatih Murat Arsal Hangi Okullarda Eğitim Almıştır?

Fatih Murat Aysal’ın eğitim hayatı ile ilgili çok bir bilgi olmamakla birlikte yazarın, teknik öğretmen olduğu bilinmektedir.

 

Fatih Murat Arsal İlk Kitabı

Yazarlık hayatına e-kitap yazarak başlayan Fatih Murat Arsal’ın ilk kitabı 2015 yılının Kasım yayında okurlarına sunduğu Nefretten Sonra isimli kitabıdır.

 

Fatih Murat Arsal Son Kitabı

Yazmış olduğu çok sayıda kitabıyla okurlarını etkileyen Fatih Murat Arsal son kitabı piyasa da 2022 yılının Ekim ayında yayınlanmıştır. Oldukça yeni olan bu kitap ise Gölge Serisi adı altında, serinin ilk kitabı Yalanın Gölgesinde adı ile okuculara sunulmuştur.

 

Fatih Murat Arsal Kitapları

Üretken bir yazar olan Fatih Murat Arsal kitapları ile çok sayıda okuyucu etkilemektedir. Seri olarak yazmış olduğu romanlar dışında bağımsız olarak da yazdığı romanlar bulunmaktadır. Yazmış olduğu romanlar ile okuyucuları etkilemiştir.  Aşk teması ile yazmış olduğu eserler, kendisine aşkı yazan adam lakabı ile anılmasını sağlamıştır. Yazmış olduğu kitaplar ise şunlardır:

 
  • Nefretten Sonra: Nefretten Sonra, Fatih Murat Aysal’ın ilk kitabıdır. Tutku serisi adı altında çıkardığı serisinin ilk kitabı da bu kitaptır. Kitapta anne ve babasının intiharları ile intikam alma içgüdüsüyle Natalia adında bir kızın intikamının aşka dönüşmesini anlatmaktadır. 
  • Seni Sevmek İstemedim: Tutku serisinin ikinci kitabı olan bu kitapta, baş kahramanlar ise Pınar ve Doğan adında iki yetişkindir. İki zor karakterin birbirine karşı hisleri ile sürükleyici bir aşkın başlangıcı anlatılmaktadır.
  • Yalnız Gözlerin İçin: Serinin üçüncü kitabı olan bu kitapta okuyucular Tahir ve Güney’in intikam, aşk ve nefret dolu hikayesi anlatılmaktadır. 
  • Beni Bırakma: Tutku serisinin dördüncü kitabı olan Beni Bırakma, yalnız ve insanlara güveni olmayan Gamze ile  tehlikeli bir geçmişe sahip olan Akın’ın hikayesi anlatılmaktadır. Kitapta tescilli bir güzel olan Gamze’nin bir mahkumla yolların kesişmesiyle hayatının ve duygularının değişmesi anlatılmaktadır.
  • Kalbim Seni Unutmuşken: Tutku serisinin son kitabı Kalbim Seni Unutmuşken, Carmen ve Hakan adındaki iki polisin aşk hikayesini anlatmaktadır. Yarı Türk yarı Fransız olan Carmen, bir görev sırasında Hakan ile tanışır ve birbirine aşık olurlar. Aralarındaki aşka engel olan nedenlerden dolayı birbirinden ayrılmak zorunda kalırlar ve yıllar sonra tekrar bir araya gelmeleri kitabın ana temasını oluşturmaktadır.
  • İki Renk Aşk: Fatih Murat Arsal İki Renk Aşk isimli kitabı, ikilim serisinin ilk kitabıdır. Kitapta yer alan Aysun adındaki karakterin Vural isimli bir erkeğe olan aşkı ve birbirine duydukları hisler anlatılmaktadır.
  • İki Mükemmel Hata: İki Mükemmel Hata, ikilem serisinin devam kitabıdır. Kitapta iyi bir kariyere sahip, ailesinin anlayışlı ve hayatının mükemmele yakın oldığu bir genç kız ile zıt hayatlara sahip olan bir erkeğin birbirine aşık olması anlatılmaktadır. Genç kızın yapmak istemediği pek çok şeyi sevgisinden ve sevilmek istemesinden dolayı yaptığı hatalar anlatılmaktadır.
  • Şahane Gelin: Fatih Murat Arsal, Şahane Gelin kitabıyla zoraki koca serisini başlatmıştır. Serinin ilk kitabı olan bu kitapta trafik kazasıyla ile başlayan bir zoraki evlilikten bahsedilmektedir. Kitabın baş kahramanlarından Osman’ın, Gülay’a arabayla çarpmasından sonra yoğun bakıma kaldırılmaktadır. Kızın babası ise Osman’dan kızı ile evlenmesi karşılığında şikayetçi olmayacağını dile getirir. İki  kişinin zoraki bir evliliğe mecbur bırakılmasını anlatan bu kitap Fatih Murat Arsal kitapları arasında çok satanlar arasında yerini almaktadır.
  • Yemin: Fatih Murat Arsal zoraki koca serisi ilk kitabı ile adını duyurmuştur. Serinin devam kitabı Yemin’ de ise zengin, dobra ve güzel bir kız olan Tuğçe ve Tuğçe’nin ailesinin yanında çalışmakta olduğu Karahan arasındaki ilişkiyi anlatmaktadır. Karahan ilk kitapta yer alan Osman karakterinin de kardeşidir. 
  • Zor Kadın: Serinin üçüncü olan Zor Kadın kitabını karakterleri Ecrin ve Ateş adında iki gençtir. Ecrin’in babasından kalan borçları ile başı bir hali derttedir ve babasından kalan kreşi borçları ödemek için satmaya karar verir. Alıcılardan biri ise Ateş’tir. Tesadüfle başlayan karşılaşmanın hikayesi kitapta anlatılmaktadır.
  • Anlaşma: Zoraki koca serisinin son kitabı Anlaşma, güçlü ve yalnızlığın esiri olmayan Tuğçe ile annesiyle iletişimi iyi olmayan, evliliği bir eziyet gibi gören Yavuz’un aşk hikayesini anlatmaktadır.
  • Ismarlama Bebek: Fatih Murat Arsal, Zoraki Gelin serisinin ilk kitabı Ismarlama Bebek kitabında, zengin bir ailenin hukuk fakültesinde okuyan kızı Vildan’ın babasını isteği ile evlendirilmek istemesi anlatılmaktadır.
  • Kusursuz Plan: Serinin ikinci ve son kitabı olan Kusursuz Plan, aldatılan bir kadının intikam için başka biri ile evlenmek istemesini ele almaktadır. 
  • Ödünç Aşk: Fatih Murat Arsal kitapları arasında seriye bağlı olmayan ve bağımsız kitaplarından birisi de Ödünç Aşk kitabıdır. Bu kitapta, zengin bir ailenin kızı olan Aydan’ın, Salih ile anlaşmalı evliliği anlatılmaktadır.
  • Yalanınn Gölgesinde: Fatih Murat Arsal son kitabı ve yeni yazmış olduğu bir serinin başlangıç kitabı olan Yalanın Gölgesinde, dört ana karakterin yollarının kesişmesi  ve büyük aşkların yaşandığı hikayeleri anlatmaktadır.
  • Aşk Başka Bir Şey:  Fatih Murat Aysal’ın Aşk Başka Bir Şey kitabında, kaza ile başlayan bir hikaye anlatılmaktadır. Kazanın kitaptaki karakterleri nasıl etkilediği ve hangi olayların yaşandığı ele alınarak sürükleyici bir anlatımla anlatılmaktadır.
  • Buz Sıcağı: Buz Sıcağı kitabı, yazarın aşk temalı kitaplarından bir diğeridir.Kitabın karakterleri Zeynep ve Zafer’dir. Zaferin buz gibi karakteri Zeynep ile tanışmasıyla erimeye başlamasıyla ve ikilinin yaşadıklarını anlatılmaktadır.
 

Fatih Murat Arsal Kaç Kitabı Var?

Yazarın son yazmış olduğu kitap ile birlikte piyasada 17 kitabı bulunmaktadır. 17 kitabın içerisinde 5 seri ve 3 bağımsız kitap yer almaktadır.

 

Fatih Murat Arsal Kitap Sıralaması

Fatih Murat Arsal kitapları genellikle seri olarak yazıldığı için okumak için belirli bir sıraya uymak gerekmektedir. Yazarın seri olarak yazdığı kitapların dışında bağımsız olarak yazmış olduğu kitaplar da bulunmaktadır. Seri halinde yazılan kitapların sıralamaları ise şu şekildedir;

 

Tutku Serisi

  • Nefretten Sonra
  • Seni Sevmek İstemedim
  • Yalnız Gözlerin İçin
  • Beni Bırakma
  • Kalbim Seni Unutmuşken
 

İkilem Serisi

  • İki Renk Aşk
  • İki Mükemmel Hata
 

Zoraki Koca Serisi

  • Şahane Gelin
  • Yemin
  • Zor Kadın 
  • Anlaşma
 

Zoraki Gelin Serisi

  • Ismarlama Bebek
  • Kusursuz Plan
 

Gölge Serisi

  • Yalanınn Gölgesinde 
 

Bağımsız Kitaplar

  • Aşk Başka Bir Şey
  • Buz Sıcağı
  • Ödünç Aşk
Etiketler: Fatih Murat Arsal Hayatı, Fatih Murat Arsal Nereli?, Fatih Murat Arsal İlk Kitabı, Fatih Murat Arsal Kitapları
Aralık 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı