Aygül Aydın Kimdir?

aygul-aydin

 

Aygül Aydın araştırmacı astrolog olarak tanınmaktadır. Aygül Aydın Hürriyet Kelebek gazetesinde astroloji alanında köşe yazarlığı da yapmaktadır. 20 yıldır profesyonel anlamda astroloji ve astronomi alanında önemli işlere imza atmıştır. Bilgi işlem alanında uzun süre kamuda çalışan yazar, 2002 ve 2010 yılları arasında astronomi alanında pek çok eğitim alarak bu alanda kariyerini devam ettirmiştir. Astrolog Aygül Aydın aynı zamanda satranç konusunda da oldukça bilgili ve bu alanda eğitmenlik yapmaktadır. 

 

Aygül Aydın Hayatı

Aygül Aydın kimdir sorusu okurlar tarafından internet tarayıcılarında aranmaktadır. Aygül Aydın, 1984 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Yönetim ve bilgi işlem alanında yüksek lisans eğitimini tamamlayarak kamuda çalışmaya başlamıştır. Aynı zamanlarda Astroloji ve astronomi alanlarında da eğitimlerine devam etmiştir. Bu alanların dışında aydın hakkında bilgi olarak satranç antrenörlüğü de bulunmaktadır. Satranç alanında Türkiye Şampiyonluğu bulunan yazar bu alanda kendini geliştirmiştir. 

Astroloji ve hobi kitapları alanında eserleri bulunan Aygül Aydın yazdığı kitaplar ile okurların dikkatini çekmektedir. Günümüzde Aygül Aydın hürriyet gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır. Astroloji alanında yaptığı çalışmaların, insanlara bu alandan faydalanarak yardımcı olması gibi konuların kendine huzur verdiğini belirten yazar, astrolojiye duyduğu saygıyı da ifade etmektedir. Kendi doğum haritasından yola çıkarak başlattığı astroloji serüveni insanlara yol olabileceği potansiyelinin olduğunu savunmaktadır. Ayrıca Aygül Aydın astroloji alanının bir fal olmadığını, doğru okunduğunda insanlara mantıklı kararlar alıp vermede yardımcı olduğunu da ifade etmektedir. 

Astroloji alanında ismi duyulmuş ve pek çok takipçisi olan Aygül Aydın, aynı zamanda radyo programcılığı da yapmaktadır. Radyo D’de her Pazar canlı yayınlar gerçekleştirmektedir. Bu programda haftalık astrolojik açıdan haftanın değerlendirmesini yaparak dinleyicileri bilgilendirmektedir. Ayrıca yapmış olduğu bu programda dinleyicilerin doğum haritaları ile ilgili sorulara da cevaplar vermektedir. Sevenleri tarafından Astromatik adı ile anılan Aygül Aydın yazıları da ilgi ile takip edilmektedir. 

 

Aygül Aydın Kaç Yaşında?

Astrolog Aygül Aydın 1 Nisan 1984 yılında dünyaya gelmiş şu an 38 yaşındadır.

 

Aygül Aydın Nereli?

1984 yılında Adana’da dünyaya gelen astrolog, aslen de Adanalıdır.

 

Aygül Aydın Hangi Okullarda Eğitim Almıştır?

Bilgi İşlem sorumlusu olarak uzun süre kamuda görev yapan Aygül Aydın’ın Yönetim bilişim sistemleri alanında yüksek lisans eğitimi aldığı bilinmektedir.

 

Aygül Aydın Kiminle Evli?

Aygül Aydın hakkında bilgi arayanlar için merak edilen bir konuda evli olup olmadığıdır. Aygül aydın evli mi sorusu bu yüzden sıkça araştırılmaktadır. Astroloji alanında önemli başarılara imza atan araştırmacı yazar bekârdır. 

 

Aygül Aydın Kitapları

Astrolog Aygül Aydın, astroloji alanında pek çok çalışma gerçekleştirmiştir. Edindiği bilgiler ile kaleme aldığı ajanda formatındaki kitaplar 2019 yılından beri sevenleri tarafından takip edilmektedir. Astroşifa adını verdiği bu ajandalar içerisindeki bilgiler ile kullanan kişilere yol göstermektedir. Bu kapsamda çıkarmış olduğu kitap ajandalar:

  • 2019 Astroloji Ajandası – Aygül Aydın (Hürriyet Kitap)
  • 2020 Astroşifa Ajandası – Aygül Aydın ve Ender Saraç (Hürriyet Kitap)
  • 2021 Astroşifa Ajandası – Aygül Aydın ve Dr. Ender Saraç (Hürriyet Kitap)
  • 2022 Astroşifa Ajandası – Aygül Aydın ve Ender Saraç (Hürriyet Kitap)
  • 2023 Astroşifa Ajandası – Aygül Aydın ve Ender Saraç (İnkılap Kitabevi)
 

Aygül Aydın Kaç Kitabı Var?

Aygül Aydın astroloji alanında yaptığı çalışmaları ile sosyal medya da yaklaşık bir milyon kişi tarafından takip edilmektedir. Son dönemlerde astroloji ve astronomiye olan ilgi sayesinde tanınan yazar çalışmalarını, insanlara yol göstermesi amacıyla kitaplaştırmıştır. Yapmış olduğu hesaplar, evrenin hareketleri gibi konular oldukça ilgi ile takip edilmektedir. Aygül Aydın yazıları bu kapsamda Ender saraç ortaklığı ile ajanda haline getirilerek kitaplaştırılmıştır. 2019 yılından itibaren çıkarmış olduğu bu kitaplar 2023 Astroşifa ajandası ile birlikte toplamda 5 adettir. 

 

Aygül Aydın Hangi Türde Kitaplar Yazmaktadır?

Araştırmacı astrolog olarak bilinen Aygül Aydın astroloji alanında köşe yazarlığı ve danışmanlık yapmaktadır. Aynı zamanda bu alanla ilgili radyo programı da sunmaktadır. Aygül Aydın Mahmure adlı kadın portalında astroloji alanında yazmış olduğu yazılar ve verdiği bilgiler ile de ilgi görmektedir. Bu kapsamda yazarın araştırma konularının başında doğum haritası gelmektedir. Doğum haritası, her insanın doğduğu zaman diliminde gökyüzünde yer alan gök cisimlerinin konumları ve bu konumların birbiri ile yaptıkları açıları göstermektedir. Bu harita uzman kişiler tarafından okunarak kişilere bilgi verilmektedir.  Aygül Aydın danışmanlık yaptığı kişilere bu haritanın bir şekil insanın GBT’si olduğu vurgusunu yapmaktadır.

Aygül Aydın yükselen burç hesaplama konusunda da okurlarına bilgiler vermektedir. Aynı zamanda burç yorumları konusunda köşe yazıları da bulunmaktadır. Uzman astrolog burç yorumlarını haftalık olarak yayınlamaktadır. Burç insanın doğum anında güneşin konumuna göre ayarlanmış göksel bir ifadedir. Horoskop olarak çizilen göksel harita, 360 derecelik daire üzerinde 12 bölümden oluşmaktadır. Bu on iki bölüm koç burcu ile başlamaktadır. Geçmiş, insanın geçirdiği evreler ve burçların ifade ettiği alanlar bu kapsamda giderek genişlemektedir. Bu sebeple astrolojik araştırmaları ile ön plana çıkmış Aygül Aydın haftalık burç yorumları yaparak okurları bilgilendirmektedir. 

Astrolog Aygül Aydın ve Ender Saraç tarafından pandemi döneminden itibaren çıkarılmaya başlanan Astroşifa Ajanda serisi içerik olarak oldukça zengindir. Alanında uzman olan iki önemli yazar tarafından kaleme alınmış bu ajandalar, içerikleri bakımından okurlara geniş bilgiler sunmaktadır. Aygül Aydın danışmanlık yaptığı alan ve ender Saraç’ın uzmanlığı ile evrenin enerjisini beden ve ruh ile birleştirmeyi amaçlayan yazıları içermektedir. Çeşitli önerilerin yer aldığı kitapta gezegen döngülerinin kozmik sistemdeki etkilerini sağlık açısından değerlendirilmesi de yapılmaktadır. 

 

Aygül Aydın Hangi Gazetede Yazıyor?

Aygül Aydın hürriyet gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır. Kelebek ekinde ve internet sitesinde yayınlanan astroloji ile ilgili yazıları yer almaktadır. Aygül Aydın haftalık burç yorumları yaparak, yapılan hareketlerin ya da atılması gereken adımların nasıl olması gerektiği konusunda okurlara ışık tutmaktadır. Özellikle Ay ve Güneş tutulması dönemlerinde burçları bekleyen durumlar ve nasıl değerlendirilmesi gerektiği gibi yorumları okurlar tarafından takip edilmektedir. Aynı zamanda gökyüzündeki enerjisel akış dolunay günleri astroloji alanının araştırma konularından olduğu için bu dönemlerde burçları bekleyen durumlar hakkında da Aygül Aydın yazıları takip edilmektedir. 

Hürriyet gazetesi içerisinde yer alan sadece kadınları ilgilendiren konuların yazıldığı Mahmure platformunda da astroloji alanında bilgiler vermektedir. Aygül Aydın Mahmure sayfasında, günlük ve haftalık burç yorumları yapmaktadır. Aygül Aydın akrep burcu ve diğer burçlar ile ilgili ayrıntılı incelemeler yaparak yazılarını bu doğrultuda oluşturmaktadır. Aynı zamanda astrolojiye ilgi duyanların merak ettiği ve yükselen burç hesaplamaları da yaparak ilgilenen kişilere bu konuda yardımcı olmaktadır. Aygül Aydın yay burcu, Aygül Aydın Başak burcu gibi burç yorumlarını profesyonel anlamda yapmaktadır. 


 
Etiketler: Aygül Aydın Hayatı, Aygül Aydın Kaç Yaşında?, Aygül Aydın Nereli?, Aygül Aydın Kitapları
Aralık 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı