Blizzard Futbol Kültür Dergisi Sayı: 1
Blizzard Futbol Kültür Dergisi Sayı: 1

Blizzard Futbol Kültür Dergisi Sayı: 1 (9786053758822)

0,00
Marka : Kolektif

Futbol kültürünün en sıradışı dergisi artık Türkçede! The Blizzard Türkiye hem özgün hem de İngiltere’de şimdiye dek yayımlanmış 30 sayıdan seçilerden yazılardan oluşan bir derlemeyle okurlarla buluşuyor.

“The Blizzard 2010 yılının başında, Sunderland’in Bolton’u 4-0 mağlup ettiği maçın gecesinde, Green Terrace’taki Fiztgeralds Pub’ında dünyaya geldi.

Bir süredir ana akım medyanın kısıtlamalarından rahatsızlık duyuyordum ve dünyanın dört bir yanındaki basın merkezlerinde ve barlarda konuştuğum birçok meslektaşımın da benimle aynı hisleri paylaştığını fark etmiştim. Hepimiz gazetecilikte bir şeylerin noksan olduğunu, detaylı yazı ve mülakatların, tarihsel ve analitik makalelerin yazılı basında daha fazla yer bulmaları gerektiğini düşünüyorduk. Binlerce kelimelik yazılardan oluşan bir yayın organı tahayyül edilebilir miydi? Ne dergi ne de kitap; ikisinin ortasında bir şey?

8 yıl ve yaklaşık 2,5 milyon kelime sonra hâlen bu inancı taşıyoruz. The Blizzard Türkiye’nin ilk iki sayısında günümüze dek yayımladığımız en etkileyici makalelerden yaptığımız seçkiyi bulabilirsiniz.”

- Jonathan Wilson


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 144
En / Boy : 16 / 24
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı