Bizim Sınıf - Matrak Bir Başlangıç
Bizim Sınıf - Matrak Bir Başlangıç

Bizim Sınıf - Matrak Bir Başlangıç (9786051735191)

0,00

Trevor Jones, biraz(!) endişeli bir çocuk ve yeni bir okula başlıyor. Tüm yaz boyunca bunun için hazırlık yapsa da, en yakın arkadaşı Libby’nin okulun ilk günü ona söylediği şeye karşı tamamen hazırlıksız: Libby ondan yeni arkadaşlar edinmesini istiyor. Ondan. Trevor’dan! Ah, bir de şey var tabii: Gün sonuna kadar bir kızı Sonbahar Dansı’na davet etmesi gerek.

Bunu yapacağıma gözüme acı sos dökerim daha iyi, diye düşünen Trevor’ın fikri okuldaki gizemli öğrenci Molly’yle tanışınca değişiyor. “Bir kızı dansa davet etmek belki de dünyanın en kötü şeyi değildir,” diyor kendi kendine, “evet, onu dansa davet edeceğim.” Ne var ki öğretmenlerin sürekli gözetimi, okul dedikoduları ve sekizinci sınıfların komploları işini güçleştiriyor ve Trevor bir kez daha tamamen hazırlıksız olduğu bir şey yapmak zorunda kalıyor: Kahraman olmak.

Haylaz çocuklar coşuyor, sakarlıkların sonu gelmiyor, öğle yemeğinde enginar çıkıyor, tuhaf hademe çıldırıyor ve burada şamata hiç bitmiyor: Westside Ortaokulu’na hoş geldiniz.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 272
En / Boy : 13.5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 1.2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı