Biz Bir Aileyiz
Biz Bir Aileyiz

Biz Bir Aileyiz (9786256397040)

0,00


Kimse kolay olacağını söylemedi…

 

Jayden Carr bu yıl yedinci sınıf oluyordu. Tüm yaz kahramanı NBA yıldızı Kendrick King’in de bir zamanlar oynadığı Hoop Group’a hazırlanmak için çalışmıştı. Bu yıl eyaletteki en iyi yedinci sınıflara karşı oynayacaktı ve bu, gelecekteki basketbol kariyeri için fark edilme şansına erişmesi adına çok kritikti.

 

Ancak Hoop Group antrenmanlarının ilk gününde Koç Beck çocukları kenara çekti ve hastalığı nedeniyle bu sene koçluk yapamayacağını söyledi. Bu Hoop Group’un koçsuz kalması demekti. Bu duruma afallayan tek kişi Jayden değildi. Koç Beck’in kızı Tamika bu sene ekibe katılan ilk kız olmanın hayalini kuruyordu. Kendrick King’in yeğeni Chris bu sene kaptan olarak seçilmeyi kafaya koymuştu. Anthony Pierson için Hoop Group beladan kaçış yolu olacaktı ve Dexter Dingal için de, oldukça kısa boyuyla, sonunda özel bir şeyin parçası olmak demekti.

 

Bu çocuklar için Hoop Group bir oyundan fazlasıydı, aile olmakla ilgiliydi. Şimdiyse onlar için sezon başlamadan bitmişti. Bu beş yeni arkadaşın bir karar vermesi gerekmekteydi: Pes mi edeceklerdi yoksa savaşmaya mı karar vereceklerdi?

 

NBA yıldızı LeBron James ve beğenilen yazar Andrea Williams’tan ilham verici bir hikâye: Biz Bir Aileyiz, zorluklarla başa çıkmak konusunda okuyucuya bir ışık olacak.

 


Basım Ayı/Yılı : 2023
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 176
Ağırlık : 176
En / Boy : 13,5 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı