Bir Zamanlar Europa’da
Bir Zamanlar Europa’da

Bir Zamanlar Europa’da (9789754700510)

0,00

“Onların Emeklerine” üçlemesinin ikinci kitabı olan Bir Zamanlar EUROPA’da, köylülüğün dönüşümünü yeni bir kültürel alaşım ve yaşam tarzı imkanı olarak anlatan bir modern zaman epiği.

Berger, yüzyıllardır toprağa bağımlı olan insanların metropollere göçünün ulaştığı boyutları, köylülüğün yeni durumuna ilişkin özgün tasvirlerle anlatıyor. Köyü yeryüzünden silmeye kararlı metropol kültürünün toprağa bağımlı, geleneksel köy hayatı ile karşılaşmasından doğan gerilim kadınlığa, erkekliğe, aşka dair özgün hikâyelere açılıyor. Bir çobanın burjuva bir hanımefendiye sevdalanması, genç ve yaşam dolu bir kadının yöredeki fabrikada çalışan Rus’a tutulması, bir oğlan çocuğunun ihtiyar annesine duyduğu saplantılı sevgi... Usta yazar Berger’ın hikâyeleri yeni bir kültürel çeşitlilik ve alaşıma işaret ederken anlatı çarpıcı bir modern zaman epiğine dönüşüyor.

“Bir Zamanlar Europa’da olağanüstü bir eser... Berger’ın dehası bize tarihin bildiğimiz insanları nasıl değiştirdiğini, nasıl yabancı kıldığını gösteriyor.”

- Angela Carter


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 195
En / Boy : 13,5 / 20
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 6.2016

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı