Bir Tutam Mutluluk
Bir Tutam Mutluluk

Bir Tutam Mutluluk (9786052006870)

0,00
Marka : Bennu Yar

“Hayattan öğrendiğim bir şey varsa o da kendi kararlarımız dışında bizi mutlu eden bir şey olmadığı. İstanbul’a gelmek, aşçılığı seçmek, seni sevmek hayatımda verdiğim en doğru kararlardı. Hepsi bana aitti ve hepsi de mutlu etti. Üçünden de asla pişman olmadım.”

Bennu Yar, Bir Tutam Aşk’tan sonra Bir Tutam Mutluluk’la yeniden aramızda. Zeynep ve Kerem’in bir solukta okunan aşk hikâyesi yeni heyecanlarla, acı tatlı olaylarla hız kesmeden devam ediyor.

Uçurumun kenarından dönüp hayata tekrar tutunan Kerem, Zeynep’in sevgisi ve olağanüstü özverisi sayesinde kısa zamanda eski yaşamına uyum sağlıyor. Mutlu geçen günlerin yanında World’s Food mutfağında sadece lezzetli yemekler değil; bolca öfke, rekabet ve hüzünlü zamanlar da pişiyor.

Zeynep ve Kerem hayatlarını birleştirmeye karar verdiklerindeyse çok çetin bir sınavdan geçerek aşkları uğruna zorlu bir savaş veriyorlar. Göğüs gerdikleri tüm zorlukların ardından biraz buruk da olsa umut ve mutlulukla yeni hayatlarına doğru yelken açıyorlar.

Bir Tutam Mutluluk, insanın içini ısıtan öyküsüyle, sizi yeniden sımsıcak bir aşk hikayesiyle sarıp sarmalamayı vaat ediyor.

Hayatı yaşanılır kılan bir tutam mutluluktan başka nedir ki?


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 424
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 12.2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı