Bir de Bu Açıdan Bak
Bir de Bu Açıdan Bak

Bir de Bu Açıdan Bak (9786057572233)

0,00

- Sınıf birincilerinden neden milyoner çıkmaz? Zincirin gücü, en zayıf halka kadar mıdır?
- İyi çocuklar en son mu bitirir? Çete üyeleri, korsanlar ve seri katiller işbirliği hakkında bize neler öğretebilirler?
- Bir donanma askerini bu kadar dayanıklı yapan şey, gizli bir malzeme midir? Felaketlerden sağ kurtulanlar neyi kendi avantajlarına kullanarak devam etme gücü elde ederler?
- Cengiz Han’ın stratejisi, Albert Einstein’ın hataları ve Örümcek Adam’ın inceliği bize iş ve özel hayat arasındaki dengeyi bulmamıza nasıl yardımcı olabilir?

Bu kitapta kalıpların dışına çıkan ve üstün başarılar sergileyen insanları diğerlerinden ayıran özellikleri ele alarak, nasıl onlar gibi olabileceğinize ve bazı durumlarda neden onlar gibi olmamanız gerektiğine bambaşka bir perspektiften bakacaksınız. Başarı hakkında tahminler yürütmeyi bırakın. Eric Barker’ın şaşırtıcı istatistikler ve merak uyandırıcı anekdotlarla bezeli bu kitabı, hayalinizdeki hayatı yaşamanız için nelerin işe yaradığı ve nelerin işe yaramadığını anlamanıza yardımcı olacak.

“Bu kitabı okumalısınız çünkü Barker patlatılmayı en çok hak eden bilgelik balonlarını tek tek patlatarak sizi gerçeklerle karşı karşıya getiriyor.”

- Robert B. Cialdini


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 360
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 5.2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı