Bir Çevre Avukatının Anıları
Bir Çevre Avukatının Anıları

Bir Çevre Avukatının Anıları (9786257420655)

0,00


Vatandaş Mustafa doğanın bir parçası olarak yaşadı. Aramızdan ebedi olarak ayrılarak çok sevdiği doğanın bir parçası olarak yaşamına devam ediyor. Doğaya büyük bir aşk ve sevgiyle bağlı olan, tüm canlılarla farklı bir dil kullanarak konuşabilen, anlaşabilen bu güzel adamın doğaya Tengrici bir anlayışla doğanın ruhuna saygılı ve doğayla uyum içindeki yaşamı beni çok etkiledi. Doğanın iyi bir dost ve iyi bir öğretmen olduğunu tüm insanlığın doğanın bir parçası olduğunu savunan Vatandaş Mustafa'nın doğaya olan hayranlığı, saygısı ve sevgisini daha iyi anlıyorum Bugün bütün insanlığın Tengrici bir anlayışa dönerek doğanın efendiliğine bir son verip onunla uyum içinde onun bir parçası olarak yaşamına devam etmesi gerekir.
     O bizi gururla izliyor. Vatandaş Mustafa'ya sözümüz var. Asla doğanın efendisi olmayacağız. Sen rahat uyu.
                                                                                                                                                                                     Remzi Kazmaz

Sevgili Remzi Kazmaz; insanın ve emeğin sömürüsüne karşı uzun yıllar yürüttüğün hukuk mücadelen doğanın sömürülmesine karşı yürüttüğün mücadele ile bütünleşiyor. İnsan emeğinin ve doğanın özgürleştirilmesi için verilen mücadele 21. yüzyıl devrimciliğinin bir görevidir. Bu kitapta Remzi Kazmaz, hepimiz için doğayla barışık ve doğanın yasalarına uygun bir yaşamın gereklerini, uzun yıllar süren çevre-ekoloji mücadelesindeki deneyimlerini ortaya koyuyor.
                                                                                                                                                                                           Alper Taş

Tema Vakfı olarak doğa ve çevre mücadelesinde sizinle birlikte yan yana olmak bizi her zaman mutlu etti. Doğaya karşı olan tutkunuzu ve sevginizi onu korumak için verdiğiniz inatçı mücadeleniz ve özverili çalışmalarınızla Türkiye çevre mücadelesine büyük katkılar sundunuz. Gelecek kuşaklar sizleri saygı ile yad edecektir.

Artvin Cerrattepe davamıza ve mücadelemize avukat ve aktivist olarak verdiğin desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Küresel iklim değişikliğinin hissedildiği bölgemizde HES'lerle derelerimizi kurutanlar bir gün tarih önünde hesap verecektir.
                                                                                                                                                                                     Av. Bedri Kalın


Basım Ayı/Yılı : 2023
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 336
Ağırlık : 336
En / Boy : 13,5 / 19,5
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı