Tükendi

Bu kitap sadece günümüzün değil, gelecek yılların da öğreticisidir. 10 yıl, 50 yıl, belki 100 yıl sonra okuyanlar bile “Demek ki Türkiye'de o zaman işler böyle yürüyormuş” diye hayrete kapılacaktır. Bu ibret belgesini okuyunuz, kumpasla ilgili çok şey öğreneceksiniz ve belleğiniz tazelenmiş olacak. Türkiye'de bazı konuların nasıl kotarıldığını, medyanın durumunu, bazı gazeteci geçinenlerin yüzsüzlüğünü ve yalanlarını belgelerden göreceksiniz.

Ellerine sağlık Bilal Ak.

-Emin Çölaşan

Yargı mensupları lütfen Bilâl Ak'ın bu kitabını okusunlar, belgelere, haberlere baksınlar, incelesinler… O zaman görecekler ki, SÖZCÜ yüzde yüz FETÖ karşıtıdır ve yüzde yüz Atatürkçü, yüzde yüz Cumhuriyetçi ve vatanseverdir. SÖZCÜ, kurulduğu günden bugüne kadar Atatürkçü, yurtsever duruşunu hiç bozmamış, FETÖ ve ortakları gibi halk düşmanlarının karşısında kale gibi durmuştur.

-Rahmi Turan

Değerli meslektaşım Bilal Ak, “Gerçekleri Arşiv Ya­zar/Sözcü Kum- pası” kitabını yazdı... Arkadaşımızı candan kutluyorum, harika bir kitap ortaya çıkardı. Evet, “Gerçekleri Arşiv Yazar.”

-Soner Yalçın

Ergenekon, Balyoz, Odatv, Ayışığı, Sarıkız, Poyrazköy kumpasları, Sözcü gazetesini hedef seçerek devam etti…

Bu kitap, Türkiye’nin kapkara yıllarının utanç medyasında yazılanları, yalanları, iftiraları ve Sözcü’nün manşetlerini bir araya getiriyor.

Sözcü kumpasının içyüzü ve Sözcü’ye iftiralar yönelten Kripto FETÖ’cülerin gerçek yüzü… Öncesi ve sonrasıyla 15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişimi... Sözcü yazarlarının iftiralara karşı yanıtları, arşivler, belgeler, gerçekler…

Emin Çölaşan’dan Uğur Dündar’a. Yılmaz Özdil’den Bekir Coşkun’a. Soner Yalçın’dan, Necati Doğru’ya, Saygı Öztürk’e, basınımızın sembol isimleri, karanlığa ışık tutuyor.

Gerçekleri Arşiv Yazar, ülkemizin basın ve hukuk tarihinde kendisinden çok söz ettirecek, derin izler bırakacak, gazeteciliğin sesinin gür biçimde yankılandığı bir çalışma.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 368
En / Boy : 13,5 / 23
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 1.2021
₺42,90
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı