Beyninize Hoş Geldiniz
Beyninize Hoş Geldiniz

Beyninize Hoş Geldiniz (9786057611253)

0,00
Yayinevi : İndigo Kitap

Araba anahtarının yerini unuturuz da neden araba kullanmayı unutmayız?

Nörobilimcler Sandra Aamodt ve Samuel Wang; Beyninize Hoş Geldiniz'de biyolojik saat, kilo kontrolü, kişilik gelişimi, stres, kaygı, mutluluk, bağımlılık, beynin hayat boyu değişimi, hastalıkların beyne zararları ve bu zararların önlenmesi gibi insan beynine dair merak edilen ve yanlış bilinen konuları çeşitli yönleriyle açıklıyorlar.

Jet lag problemini yenmek için en etkili yöntem nedir? Kaygılarımızı azaltmak için nelere başvurabiliriz? Beynimizin yaptığı en zor şey nedir? Hangi faaliyetler beyin hücrelerini öldürür; alkol tüketimi bunlardan biri mi? Einstein’ın beyni ortalama bir beyinle kıyaslandığında ne ortaya çıkmıştı? Kilo kontrolünde beyninizi nasıl kandırabilirsiniz? Başınıza aldığınız bir darbe, isminizi unutmanıza yol açabilir mi? Bu ve benzeri tüm soruların yanıtı bu kitapta gizli.

İlginç hikayeler ve beyninizin potansiyelini açığa çıkaracak ipuçlarıyla dolu bu kitap sayesinde artık beyninizi daha iyi tanıyacak, ondan daha fazla yararlanmayı, yaşınız ilerledikçe beyninizin sağlığını korumayı ve nihayet daha mutlu ve üretken bir hayat sürebilmeyi öğreneceksiniz.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 288
En / Boy : 15 / 23
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 10.2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı