Berraklık Arındırır
Berraklık Arındırır

Berraklık Arındırır (9786053119418)

0,00

“Hayatın Fırtınasında Dinginleşmek Ve Kendinizle Barışık Seçimler Yapabilmek İçin Eşsiz Bir Rehber...”
*
Dünyaca Ünlü Yıldızların Gözde Doktoru Habib Sadeghi’nin Kaleme Aldığı Berraklık Arındırır Düşünsel Ve Fiziksel İyileşmeyi En Kolay Ve En Berrak Haliyle Ortaya Koyan, Devrim Niteliğinde Bir Kitap...
Dr. Habib Sadeghi’nin Yirmi Yıl Önce Kanserden Kurtulmasına Yardımcı Olan “Arınma Prensibi” Zihninizi Nasıl Temizleyebileceğinizi, Vücudunuzu Hangi Yöntemlerle İyileştirebileceğinizi Ve Önünüze Çıkan Engelleri, İyileştirici Ve Enerji Verici Fırsatlara Nasıl Dönüştürebileceğinizi Anlatıyor.
Dr. Habib Sadeghi’nin Sağlık Yolundaki Devrimci Bilgisiyle Kaleme Aldığı Berraklık Arındırır, Kendi Sağlıklı Yaşamının Efendisi Olmak İsteyenler İçin Eşsiz Bir Kaynak...
*
“Kendini Kaybolmuş Ya Da Parçalanmış Hissedenler, Daha İyi, Daha Güçlü Ve Daha Cesur Biri Olarak Şifa Bulmak İsteyenler İçin Vazgeçilmez Bir Yapıt.”
– Anne Hathaway, Aktris
*
“O, Sevgi Ve Şükran Vasıtasıyla İnsanların Günlük Mucizeler Yaratabileceğinin Bir Numaralı Canlı Kanıtıdır. Ona Sonsuza Dek Minnettarım.”
– Penélope Cruz, Aktris
*
“Bu Ezber Bozan Bir Kitap... Yerinizde Saymaya Son Vermeye Hazırsanız Haritanızı Buldunuz Demektir. Doktor Sadeghi Kesinlikle Olağanüstü.”
– Demi Moore, Aktris
*
“Sevgi Dolu Ve Yardımsever Arkadaşım Dr. Sadeghi Kendini Güçlendirme Olgusunu Ulaşılabilir Ve Kolay Kavranabilir Kılıyor Çünkü Onun Rehberliğinde Başkaları Yalnızca Hastalıklı Karanlığı Görürken, O Tedavi Edici Işığı Görmelerine Olanak Sağlıyor.”
– Javier Bardem, Aktör
*
“Habib Sadeghi Rahatsızlık, Hastalık Ve İyileşme Sürecinde Oluşabilecek Gizli Tuzaklar Ve Engeller Konusunda Yeni Bir Bakış Açısı Sunmakta. Bu Kitap Daha Sağlıklı Ve Daha Mutlu Bir Yaşam Sürebilmemiz İçin Neler Yapabileceğimiz Konusunda Taze Ve Yenilikçi Bir Yaklaşım.” – Tim Robbins, Aktör


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 336
En / Boy : 13.5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 8.2020

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı