Ben Bu Şehre Aşığım
Ben Bu Şehre Aşığım

Ben Bu Şehre Aşığım (9786050954876)

0,00
Yayinevi : Doğan Kitap

Ben Bu Şehre Aşığım, bir belediye başkanının bir kente kazandırdığı projelerin yalnızca betondan, demirden, camdan, ahşaptan, asfalttan ve kaldırım taşlarından ibaret olmadığını; o kente duyulan aşkın, hayalin ve büyük çabaların eseri olduğunu da anlatıyor.

- Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı

Muhittin Böcek, 20 yıldır Konyaaltı Belediye Başkanı. Bu sürede sayısız proje üretti.  Konyaaltı’nın çehresini değiştirdi, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri haline getirdi. Anadolu’nun fakir bir köyünde doğan, çocukluğu yoksunluk içinde geçen, çok küçük yaşlarda hayata atılmak zorunda kalan pek çok insandan biri Muhittin Böcek. Onun farkı çalışmaktan, üretmekten, hayal kurmaktan hiç vazgeçmemesi. Onun hayatı bir başarı hikayesi. Antalya’nın fakir bir köyünden Konyaaltı Belediye Başkanlığı’na uzanan bir başarı hikayesi. Ulusal ve uluslararası sayısız ödülü, takdir gören pek çok projeyi sığdırmış bu hayata. Ama en büyük ödülü halkın sevgisi, takdiri…

Muhittin Böcek, Ben Bu Şehre Aşığım’da işte bu başarı hikayesini anlatıyor. Başarılarının ardındaki yoksunluklarını, umutlarını, hayal kırıklıklarını, ayağına takılan taşları saklamıyor. Bu kitap hayallerinin peşinde koşarak hedeflerine ulaşan bir insanın hikâyesi. Aynı zamanda belediyecilik için de bir kılavuz niteliğinde. Çünkü Muhittin Böcek, kitabında belediyecilikte 20 yılda yaşadıklarını, projelerini ve Konyaaltı’nı nereden alıp nereye götürdüğünü de ayrıntılarıyla paylaşıyor. Bu kadar yıllık birikimiyle siyasetin ufak tefek oyunlarına değinmeyi de ihmal etmiyor. 


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 164
En / Boy : 13,6 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 10.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı