Ben Artık Özgürüm
Ben Artık Özgürüm

Ben Artık Özgürüm (9786050977790)

0,00
Yayinevi : Doğan Novus

Anat Baniel Metodu NöroHareket hakkında muazzam bir anlayış ve içgörüyle yazılmış bu kitabı hem çok sevdim hem de derinden etkilendim. Bu kitap gerçek bir umut ve dönüşüm hikâyesi anlatıyor. Her farklı gelişim gösteren çocuk ebeveyninin, hatta her ebeveynin, torun sahibinin, çocuklarla çalışan profesyonellerin bu kitabı okumasını çok isterim.
Anat Baniel, ABMNH’in kurucusu, Sınırlarını Aşan Çocuklar ve Move Into Life kitaplarının yazarı 

Bu kitap ailelere büyük bir içsel kaynak… Bu kıymetli çocuklar yaşama birer hediye… Anneliğiniz birçok aileye yolculuklarında umut ışığını hatırlatıcı güç… Sevgi, umut ve bilgi tüm yolculuğunuzun rotası... 
Layza Ovadya, uzman klinik psikolog, oyun ve EMDR terapisti, oyun terapisi süpervizörü  

Yıllar önce evlatlarımızla çıktığımız yolculuğumuzda tuttuk birbirimizin elini. Çünkü gerçek yol arkadaşları olmadan yürünebilecek bir yol değil bu. Hep omuz omuza, sırt sırta durduk. Böyle böyle koca dokuz seneyi bıraktık arkamızda. Onları mı büyütüyoruz, biz mi büyüyoruz hâlâ emin olamadığım yol kardeşliğimizi ve bu anlamlı yolculuğu yazmış olman çok kıymetli. Yaşadıklarımızı o kadar güzel ifade ettin ki, bizim gibi aynı yolda, kalbi ağzında yürüyen tüm annelere kıymetlerini teslim ettin kitabınla. Duygularına tercüman olmakla kalmadın, onlara harika bir yol haritası da verdin. 
Ceyda Düvenci, oyuncu, sunucu, çocuk kitabı yazarı

Bu kitap bir sevgi ve umut hikâyesini anlatıyor... Serebral palsili bir çocuğun dönüşüm yolculuğunu...


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 192
En / Boy : 13,6 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 9.2020

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı