Bebeğinize Fransız Kalın!
Bebeğinize Fransız Kalın!

Bebeğinize Fransız Kalın! (9786054540525)

0,00

Amerikalı Bir Anne Fransız Usulü Ebeveynliğin Sırrını Keşfediyor…

Amerikalı gazeteci Pamela Druckerman Paris’te yaşadığı sırada bebek sahibi olduğunda “Fransız usulü bir ebeveyn” olmak gibi bir niyeti yoktu. Ta ki Fransız bebeklerin daha iki-üç aylıkken gece boyu deliksiz uyuduğunu, haşlanmış sebzelere bayıldıklarını ve ebeveynleri keyifle cafelerini yudumlarken bir kenarda sakince kendi başlarına oynayabildiklerini keşfedene dek!

Dahası tüm bunları yaparken bu çocuklar gayet canlı, meraklı ve yaratıcı görünüyorlardı. Bu nasıl olabilir? İşin sırrı nedir?

Bez çantasına sıkıştırdığı not defteri ile Pamela, bunun nedenini nasılını öğrenmeyi kafasına koyar. Fransızların sadece farklı bir ebeveynlik yaklaşımları olmadığını, çocuğun aslında kim (ya da ne) olduğuna dair de bambaşka bir bakış açıları olduğunun farkına varır.

Bebeğinize Fransız Kalın! Çok eğlenceli bir diller yazılmış bir aydınlanma hikayesi…

Bu kitap tüm kendi yetişkinlik hayatlarını şifalandırmak, parlak, iyi huylu ve maceracı çocuklar yetiştirmek isteyen ebeveynler için…

“An itibarıyla sekiz yıldan fazladır ebeveynim ve itiraf etmeliyim ki, hiçbir ebeveynlik kitabını bitiremedim. Fakat bu, karşı konulamaz bir kitap.”

-Slate

“Üç çocuk büyüten Druckerman kendisiyle dalga geçmeyi iyi biliyor. Kitapta uyku savaşlarını kazanmanın ipuçları da yer alıyor.”

-Daily Mail, London

Pamela Druckerman International New York Times’ın katkıda bulunan yazarlarından ve The Wall Street Journal’ın eski dış ilişkiler muhabirlerindendir.

Druckerman, The Washington Post ve Marie Claire’de de çalıştı. Bébéğinize Fransız Kalın! Tam 27 dile (Moğolca da dahil) çevrildi. Kitap İngiltere, Amerika ve Almanya’da satış listelerinde ilk ona girdi.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 341
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : Kuşe
Basım Tarihi : 3.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı