Batı Klinik Refleksoloji

Batı Klinik Refleksoloji (9786055100964)

0,00

Modern Tıp Uygulamaları gerek ülkemizde gerekse dünyanın birçok ülkesinde sahip olduğu yöntem, mesleki özellikler, bilimsel veri ve analizlerle birlikte hastalıkları, bozuklukları ve engellilikleri teşhis-tedavi etme konusunda çok başarılı olmaktadır. Günümüzdeki en geçerli teşhis ve tedavi sistemi Modern Tıp Uygulamalarıdır. Bu nedenle Modern Tıp Uygulamaları her zaman için birinci adresler olmalıdır.

Modern tıbbın ise günümüzde bazı hastalıklara çözüm bulamadığı, çare aradığı gerçeği tazeliğini korumaktadır. Bu durumda da hasta veya hasta yakınları arayışlara girmekte ve bunun sonucunda da Geleneksel Alternatif ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları devreye girmektedir. Refleksoloji Uygulamaları da Tamamlayıcı Tıbbın en önemli temsilcilerindendir.

Bahsettiğiniz bu yöntemlerdeki en önemli konu eğitimdir. Eğitimini almayan kişiler tarafından yapılan uygulamalar hem hasta ve hasta yakınlarını, hem de bu alanlarda çalışan yetkin ve uzman kişileri mağdur etmektedir. Refleksoloji Uygulamaları, Doğu ve Batı Refleksolojisi olmak üzere iki grupta incelenir. Doğu Refleksolojisi; Rahatlama-SPA içerikli uygulamaları ve engellilerde modern tıbba destek amacıyla tatbik edilen uygulamaları içerir.

Batı Refleksoloji Uygulamalarını okuyacağınız bu kitap; hasta ve hasta yakınları ile bu alana ilgi duyanların bilgi sahibi olması, bu alanda çalışan uygulayıcıların da bilgilerden istifade etmesi amacı ile yazılmıştır.

Bizlerden önce bu alana hayatlarını adayan Sayın Dr. William H. Fitzgerald ve Eunice Ingham Stopfel başta olmak üzere eğitimini alarak uygulamalarını yapan yerli yabancı bütün Refleksologları saygı ve sevgilerimle selamlıyor; sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam sürdürmelerini diliyorum


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 240
En / Boy : 16,5 / 23,5
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 5.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı