Bataklık Meleği
Bataklık Meleği

Bataklık Meleği (9786055175870)

0,00

Öfkesinin altında, olanlara ne kadar sinirlendiğini odadaki herkes anlayana dek, yapmak istediği şey açıktı. Belli ki Hannah’ı kolundan tuttuğu gibi odadan çıkarmak istiyordu. Onun daha ileri gitmesini engellemek için umutsuzca bir istek duyuyordu. Hannah’ın birbirlerinden ne kadar farklı olduğunu kanıtlamak için kendini sattığını biliyor ve bunu engellemek istiyordu.

Gizli Bir Skandal

Hannah Bartlett, masumiyeti babasının evlerine çağırdığı bir rahip tarafından çalındığında ve evinden uzaklaştırıldığında henüz on beş yaşındaydı. Tek başına kaldığı sokaklarda hayatta kalabilmek için asla hayal edemeyeceği bir hayatın içine girdi. Şimdiyse, Madam Genevieve –Londra’nın en ünlü genel evinin sahibesi- olarak genç kızları sokaklardan ve kötü kaderlerinden korumak için hayatını adamaya hazır.

Beklenmedik Bir Cazibe

Papaz Rafe Waterford, katıldığı bir parti sırasında karşılaştığı Hannah’ın güzelliğinden anında etkilenir. Hannah, Rafe’in tüm ısrarlarına rağmen onunla birlikte olmayı reddetmektedir. Çünkü, Rafe bir papazdır ve Hannah’la yaşadıkları tutkulu ve büyüleyici o aşkı unutmamakta ısrarcıdır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 352
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 7.2015

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı