Bahçıvan
Bahçıvan

Bahçıvan (9786051419701)

0,00

Yirminci yüzyıla beş kala, Amerika’nın Kuzeybatısı’ndaki kırlarda kendine yetiştirdiği meyve ağaçlarından bir cennet yaratmış bir bahçıvan olan William Talmadge için hayat sessiz ve sakindi…  ta ki bir gün bahçesinden meyve çalan iki küçük kızın ikisinin de hamile olduğunu anlayıncaya dek. Kızlar göz teması kurmayacak, ona yaklaşmayacak kadar vahşiydiler. Bu yalnız ve sessiz adama güvenmeye, bir sığınak bulduklarına inanmaya başladıklarında ise şeytan cennetin kapısını çalmakta gecikmeyecekti.

Amerika’nın dört bir köşesinin demiryollarıyla birbirine bağlanmasından da öncesini anlatan, zulüm ve kadersizliğin birbirine bağladığı kardeş ruhların öyküsü bu. Amanda Coplin ilk romanı Bahçıvan’da derli toplu ve ahenkli hayatının bozulması pahasına kalbini açmayı göze alan ve koca bir dünyanın bahçesine dalmasına izin veren bir adamın dokunaklı öyküsünü nefes kesen bir üslup ve duygudaşlıkla anlatıyor.

“Amanda Coplin’in bu görkemli ilk romanı başka bir yüzyıldan gelen bir mektup gibi... finalinde Emily Brontë’nin Uğultulu Tepeler'indekine eşdeğer, kusursuz bir ihtişam duygusuyla dolacaksınız.”

- Washington Post 

Bahçıvan yılın en iyi kitapları seçkisinde:

Washington Post / Seattle Times / The Oregonian / National Public Radio Amazon / Kirkus Reviews / Publishers Weekly / The Daily Beast


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 590
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 2.2016

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı