Deniz’in annesi her şeye yetişiyordu. Aynı anda yemek yapıyor, telefonla konuşuyor, çiçekleri suluyor, bilgisayarda bir şeyler yazıyor, temizlik yapıyor, limonata hazırlıyor ve Deniz ile top oynuyordu. Annesi sadece bir anne değildi, o bir annepottu! Onu biraz seyreden biri, tıpkı bir ahtapot gibi sekiz kolu olduğunu kolayca fark edebilirdi. Ama bir gün Annepot ve Deniz bir yolculuğa çıktı ve her şey yavaş yavaş değişmeye başladı.

Annepot, “Bir çocuğu bütün bir köy büyütür.” sözünü ispatlayan bol sürprizli ve neşeli bir öykü.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 40
En / Boy : 23.5 / 29
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 1.2022
₺89,25

Aniden evinden çok uzaklara gönderilsen ne yapardın? Üstelik yanında ne kitapların ne oyuncakların ne arkadaşların var ve ne zamana kadar orada kalacağını da bilmiyorsun. Burçin'in başına gelen tam olarak buydu. Annesinin geçirdiği kaza yüzünden ülkenin diğer ucuna, anneannesinin yanına gönderilmişti. Bırak oynamayı, kitap okumayı, konuşmayı, ona yemek verecek kimse bile yoktu etrafında. Çünkü anneannesi bütün gün uyuyordu. Burçin'e yapacak tek bir şey kalmıştı: Her aşamasını dikkatle kurguladığı kaçış planını uygulayarak annesine dönmek. Evde bulduğu her şeyi zekice kullandı. En büyük yardımcıları ise banyodaki Bora isimli termosifon, vitrindeki Venüs isimli küçük heykel ve karşı binada oturan tanımadığı iki çocuktu. Aslında planı son ana kadar tam olması gerektiği gibi işledi. Fakat sürpriz hiç beklemediği yerden geldi…
Sınırsız hayal gücüyle örülü Kaçış Planı, yalnız başına yokluk içinde kalınca kendine türlü türlü rutinler ve icatlar uyduran akıllı bir çocuğun eğlenceli ve sıcacık öyküsü.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 176
En / Boy : 13.5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 7.2020
₺99,00
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı