Arapça Nahiv - Sentaks 2
Arapça Nahiv - Sentaks 2

Arapça Nahiv - Sentaks 2 (9786052885765)

0,00

Yerlerin ve göklerin sahibi Allah’ın adıyla sözlerimize başlarız. Salât ve selam O’nun kulu ve son elçisi Hz. Muhammed (S.A.V)’in üzerine olsun...

Bu kitabımız Arapça Nahiv (Sentaks) 2 adlı çalışmamız,  Arapça Nahiv (Sentaks) 1’in devamı ve tamamlayıcısı niteliğindedir. Bilindiği üzere Arapça dil bilgisinin nahiv bölümü genel anlamıyla cümle odaklı konuları içermektedir. İmam-Hatip Liseleri ve İlahiyat Fakültelerinde yürütülen Arapça Dil Öğretimi esasları üzerinde yürütülen bu çalışmamız uzun soluklu bir çalışmanın ürünüdür.Nahiv alanında kapsayıcı bilgi ve kolaylaştırıcı bir yönteme sahip olarak hazırlanan Arapça Nahiv (Sentaks)2 adlı eserimiz klasik ve modern Arapça dil öğretim yöntemlerinin birlikte kullanılmasını hedeflemiştir. Bol alıştırma ve şematik yöntemle okuyucuya görsel ve öğretici bir sunum hazırlamıştır. Bu çalışmanın yalnızca İmam-Hatip Liseleri ve İlahiyat Fakültelerinin değil, bu tür çalışmalar üzerine odaklanan tüm resmi, kurum ve kuruluşların da ihtiyaçlarına cevap verebileceği kanaatindeyiz.

Çalışmak bizden, Tevfik Allah (c.c)’tandır ilkesi ile hareket eden ekibimiz, O’na sığınarak yolunda yürüme azmini göstereceğinin inancını devam ettirmektedir.

Gayret bizden, Tevfik Allah’tandır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : Ankara
Sayfa Sayısı : 121
En / Boy : 21 / 29,7
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 10.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı