Ara Güler Arşiv Serisi: İstanbul’un Vapurları
Ara Güler Arşiv Serisi: İstanbul’un Vapurları

Ara Güler Arşiv Serisi: İstanbul'un Vapurları (9786057524072)

0,00
Marka : Ara Güler

Usta Fotoğraf Sanatçısı Ara Güler’in İlk Kez Yayınlanan Fotoğraflarının da Yer Aldığı ‘İstanbul’un Vapurları Arşiv Serisi’ Kitabı Çıktı   
Ara Güler Müzesi işbirliği ile Ara Güler’in ilk kez yayınlanan fotoğraflarını da içeren ve İlber Ortaylı’nın sunuş yazısını yazdığı İstanbul’un Vapurları Arşiv Serisi kitabı ve 10’lu kartpostal seti çıktı.  
Şehir Hatları ve Ara Güler Müzesi iş birliği ile hayata geçirilen projede, Şehir Hatları vapurları, İstanbul ve deniz Ara Güler’in objektifinden yansıyan karelerle anlatılıyor. İlk kez yayınlanan Ara Güler Arşiv Serisi – İstanbul’un Vapurları kitabı ve 10 farklı fotoğraftan oluşan kartpostal serisinde ağırlıklı olarak 1950’li ve 60’lı yıllara ait Şehir Hatları vapurları, deniz kıyısında, iskelede bekleyen insanlar ve çocuklar ile Haliç manzaraları yer alıyor. 
İlber Ortaylı’nın ‘…Hiçbir kalıntı, hiçbir eser bizim neslin İstanbul’unu Ara Güler kadar iyi öğretemez.’ ifadeleriyle sunuş yazısını kaleme aldığı İstanbul’un Vapurları Arşiv Serisi kitabı ve 10’lu kartpostal seti, Şehir Hatları Vapurları ile Moda, Çubuklu ve Kuzguncuk İskelelerinde yer alan Vapur Kafelerden satın alınabiliyor.


Basım Ayı/Yılı : 2023
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 1
Ağırlık : 100
En / Boy : 16 / 24
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 1. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı