Anthony Robbins kitapları tek sette!
₺451,10

Şimdi harekete geçmezseniz bu sonunda size neye mal olur? Öyleyse değişim, hemen şimdi! Yüksek performans stratejisti Anthony Robbins, dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayatı etkileyen, ülkemizde de çok satanlar listesinde uzun süre kalan İçindeki Devi Uyandır ve Sınırsız Güç kitaplarının ardından dev bir adım daha atıyor ve size değişimin anahtarını “hediye” ediyor. Elinizdeki kitap gün gün verilen notlar, ekonomiden ilişkilere kadar hayatın her alanı için sunulan başarı formülleri, yaşam kalitenizi artıracak ipuçları ile artık olmak istediğiniz kişi olabilmenizin yolunu açıyor. Ve “Hayatınızı birçok şey değiştirebilir” diyor Robbins... “Bir anlık derin düşünce ve bu kitabı bitirirken alınan birkaç karar her şeyi değiştirebilir. Mucizeler beklemeyi hiç unutmayın... Çünkü siz onlardan birisiniz!”

 

 

Kitap Yazar Adı Anthony Robbins

Yayıma Hazırlayan Ezgi Hotalak

Kapak Tasarım Gilas Coşkun

Sayfa Tasarım Şevval Ulusoy

Sayfa Sayısı 176 Ebat 13,7x21,5

Tür Kişisel Gelişim

Kağıt / İç Baskı III. Hamur Enzo, 52 gr.

Cilt / Kapak Amerikan Bristol 230 gr

 

₺105,00

Bir Dosttan Pusulalar, Anthony Robbins’i zirve performansında uluslararası bir lider yapan prensipleri, yaşamı değiştiren güçlü araçları; özlü ve kolay anlaşılır bir dille sunmaktadır.

“Tony Robbins modeli; karmaşık insani hareketleri tek, fakat güçlü bir fikre damıtmaktadır.”

-James Redfield, Dokuz Kehanet

“Tony’nin  sıcaklığı ve adanmışlığı; yaşamınızın gerçek yöneticisi ve bu süreçte başka insanlara da yardımcı olmanız için güdüleyecektir.”

-Ken Blanchard, Bir Dakikalık Yönetici’nin yazarlarından.

ANTHONY ROBBINS, çok başarılı bir girişimcidir ve dünyanın çeşitli ülkelerindeki profesyonel takımlara, ülke ve şirket başkanlarına, Kraliyet Ailesi üyelerine danışmanlık yapmaktadır. Kitaplardan, ses ve video kasetlerinden 25 milyondan fazla kişi yararlanmıştır.

 

Kitap Yazar Adı Anthony Robbins Yayın Direktörü Gülşen İşeri Editör Kadriye Kızıl Güzelkan Kapak Tasarım Gilas Coşkun Sayfa Tasarım Beyzanur Karabulut Sayfa Sayısı 92 Ebat 13,7x21,5 Tür Kişisel Gelişim Kağıt / İç Baskı III. Hamur Enzo, 52 gr. Cilt / Kapak Amerikan Bristol 230 gr.

Kitap Yazar Adı Anthony Robbins

Yayın Direktörü Gülşen İşeri

Editör Kadriye Kızıl Güzelkan

Kapak Tasarım Gilas Coşkun

Sayfa Tasarım Beyzanur Karabulut

Sayfa Sayısı 92

Ebat 13,7x21,5

Tür Kişisel Gelişim

Kağıt / İç Baskı III. Hamur Enzo, 52 gr.

Cilt / Kapak Amerikan Bristol 230 gr.

₺83,50

Zihinsel, duygusal fiziksel ve parasal kaderinin kontrolünü hiç gecikmeden eline al! Şaşırtıcı bir inanırlık... Her sayfası, iyi araştırılmış ve hemen kullanılabilecek pratik yöntemlerle dolu... Düşünce ve duygularınızın konsantrasyonuyla amaçlarınıza ulaşmanızı mümkün kılan kitap! -"Success" dergisi Anthony Robbins: Doruk performans biliminde lider.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 631
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 6.2017
₺227,50

Evet, yaşamda istediğiniz herhangi bir şeyi yapabilir, yaratabilir, başarabilir ve elde edebilirsiniz. Zihinsel gücün sihiri konusunun en büyük ustası olan Robbins, bu sayfalarda kendi kendinizi nasıl kullanacağınızı göstermektedir. 0, hırsla ve incelikleriyle; ne isterseniz olabileceğinizi, ne yapabileceğinizi ve ne yapamayacağınızı zihninizin durumunun belirlediğini, tüm başarılı sonuçların modellenebileceğini ve aynen tekrarlanabileceğini göstermektedir Size; dakikalarla ifade edilen sürelerde zihninizin korkuları yok etmek için nasıl yeniden programlanacağını, vücudunuzun çok sağlıklı ve enerjili olması için hangi yakıtların kullanılacağını, diğer kişilerle olan ilişkilerinizi nasıl geliştireceğinizi, nasıl ikna edici bir iletişimci olunacağını ve karşılaştığınız herhangi bir kişiyle ahengin anında nasıl sağlanacağını, diğer kişilerin başarılarını kendiniz için tekrar nasıl modelleyeceğinizi, zenginlik ve mutluluğun beş anahtarını. Asıl Başarı için nasıl ustalaşılacağını açıkladıkça; coşkusu salgın hastalık gibi herkese bulaşmaktadır. Robbins onu kişisel başarının yeni bilimi olarak adlandırmaktadır. Siz de onu hayatınızda karşılaştığınız en iyi şey olarak adlandıracaksınız.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 431
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 1.2018
₺175,00
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı