Dünyayı Kurtaran Genç Adam Alex Rider - Şimşekkıran
Dünyayı Kurtaran Genç Adam Alex Rider - Şimşekkıran

Dünyayı Kurtaran Genç Adam Alex Rider - Şimşekkıran (9786051424835)

0,00

Her Şey Sıradan Bir Öğrenciyken Aslında Ajan Olduğunu Öğrenmesiyle Başladı. Zorlu Bir Görev, Büyük Bir Macera, Tehlikeli Bir Yolculuk! Dünyayı Alex Rıder Kurtaracak! On dört yaşındaki Alex Rider’ın dünyası, amcasının şüpheli ölümüyle altüst oluyor.

Alex sadece birkaç gün içinde bir öğrenciden gizli servise hizmet eden bir ajana dönüşüyor. Üstelik seçme şansı yok. Acımasız komando eğitimlerine katılmak ve başkalarının onun için çizdiği kadere razı olmak, özel tasarım silahlarıyla birlikte ilk görevine gitmek zorunda. Alex’in ölümcül bir tehlikeyle karşılaşması an meselesi. Başarısızlık bir seçenek değil, yoksa Alex’in ilk görevi, son görevi olabilir. “Horowitz’in yaratıcılığı hiç tükenmiyor!”

“Horowitz daha ilk sayfadan merak ve şüphe uyandıracak, cesaretiyle sizi ele geçirecek bir seri ile karşınızda… Filmlerdeki gibi hızlı aksiyon sahneleriyle karşılaşmaya hazır olun.”

- The Times

“Canı sıkılan bütün okullu çocukların fantezisi. Sadece binlerce kez daha komik, ustaca yazılmış ve heyecanlı bir hikâye… Dâhiyane.”

- The Independent on Sunday

“Alex Rider’ın maceralarına çocuklar kadar büyükler de bayılacak... Kendisi tavır sahibi bir Harry Potter.”

- Daily Express




Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 224
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 7.2014

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı