Afyon Çiçeği
Afyon Çiçeği

Afyon Çiçeği (9786050058185)

0,00

“Bir konuda yardımına ihtiyacım var. Detaylar şu an için belirsiz ama büyük bir şey olacağını hissediyorum. Hatta çok büyük. Dr. Julius Gorner’ı duymuş muydun hiç?”

Dr. Julius Gorner, James Bond’un zihnine kazınacak bir isim. Güç düşkünü egosundan başka efendi tanımayan bir adamın ismi; açgözlülüğü kendi servetini aşan ve Büyük Britanya’nın kalbini ortadan kaldırmadan durmayacak bir adamın ismi.

... Paris’in ıssız varoşlarından birinde gerçekleşen acımasız bir infaz, küresel bir felakete yol açması tasarlanan olaylar dizisini başlatır. ölümcül uyuşturucu ticaretinin ortadan kaldırmakla tehdit ettiği Sixties Britain yolcu uçağı Irak üzerinde kaybolur ve yaklaşmakta olan savaş fırtınası Orta Doğu’da yankılanır.

Scarlett Papava adında, çarpıcı bir Parisli, James Bond’un suç ortağı olur.

En tehlikeli düşmanıyla -bizzat şeytanla dans eden bir adamla- verdiği ölüm kalım mücadelesinde, Bond’un Scarlett’in yardımına ihtiyacı olacaktır.

Bond geri döndü. Hem de intikam hırsıyla birlikte.

“İçeri gir, 007,” dedi M.

“Seni yeniden görmek güzel.”

“Faulks’un kalitesinde edebi bir yazarın Fleming kabuğuna bürünmesi İngiltere’de yeni ve çok sağlam bir macera yazarının doğmasına vesile oldu.”

- Ben Macintyre The Times

Ian Fleming’in 28 Mayıs 1908’deki doğumunun yüzüncü yıldönümünü kutlamak üzere yazılmış olan Afyon çiçeği, James Bond mirasının ustalıkla yaratılmış olan devamı, edebiyat ve film dünyasının gelmiş geçmiş en ikonik casusunun hayatında heyecan verici ve yeni bir bölüm.

Fleming’in bıraktığı yerden macerayı devralan Sebastian Faulks, Bond’u, neredeyse dayanılmaz bir hız ve tansiyondaki bir hikâyenin tam ortasına, Soğuk Savaş’ın doruğuna sürüklüyor.

Afyon çiçeği, Fleming’in maceralarının özünü yakalamakla kalmıyor, aynı zamanda Bond’u, günümüzle kuvvetli bağları olan tehlikelerle mücadele verdiği sırada okuyucuyla buluşturuyor.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 345
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 6.2008

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı