Adventure Time - Çizgi Macera Kitabı
Adventure Time - Çizgi Macera Kitabı

Adventure Time - Çizgi Macera Kitabı (9786050935196)

0,00
Marka : Kolektif

- Asla modası geçmeyecek, yepyeni bir klasik.”

- MTV Geek

“BOMM! Bundan önce yapılan sonsuz sayıda uyarlama gördük ama bunların pek azı Adventure Time çizgi romanı kadar doyurucu ve kusursuz olabilir doğrusu.”

- The Onion A. V. Club

“Kaboom’un Adventure Time çizgi romanı kötülükle savaşan ve gerçek dostların yaptığı gibi kanka yumruğu çakan maceracıların TV dizisine hayran olanları fazlasıyla mutlu edecek. Cartoon Network’ün dizisini bilmeyenler bile bu köpekle insan dostunun maceralarını okurken bolca gülecekler.”

- The Los Angeles Examiner

“Ryan North ve çizerler Shelli Paroline ile Braden Lamb çizgi film kadar muhteşem bir çizgi roman yaratmayı başarmışlar.”

- Comics Bulletin

Eğlence asla bitmeyecek!

Ooo Ülkesi’nde yaşayan Köpek Jake, İnsan Finn, Prenses Çiklet ve Vampir Kraliçe Marcelin başlarından geçmek üzere olan bu en büyük macerada… Yani çizgi romanda, seni de aralarında görmek istiyorlar!

Şeytani ve korkunç bir iskelet olan Lich sihirli hapishanesinden kaçmayı başardı. Bu pislik tipin aklında tek bir düşünce var… her şeyi yok etmek!

Kahramanlarımız Finn ve Jake de dahil olmak üzere tüm Ooo Ülkesi’nin başı çok fena dertte! Krallıklar arasındaki dengeyi düzeltmek için zamanında kaçmayı başarabilecekler mi?


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 128
En / Boy : 16,8 / 16
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 7.2016

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı