Adım Adım Microsoft Word Sürüm 2002

Adım Adım Microsoft Word Sürüm 2002 (9789755092854)

0,00
Marka : Kolektif

Office XP'nin çıkışıyla birlikte, Microsoft'un onayladığı tek resmi kurs kitabı olma özelliği taşıyan Adım Adım dizisiyle MOUS sınavına hazırlanacak ve sınav sonunda alacağınız sertifika ile bilgisayar bilginizi kanıtlayacaksınız.
Adım Adım Microsoft Word 2002, Microsoft'un güçlü sözcük işlemcisinin en son sürümünü kullanmayı adım adım ve hızla öğretecek bir kaynaktır. Kitap, hem Word'ü kullanmaya yeni başlayanlar hem de Word 2002'ye geçiş yapan deneyimli kullanıcılar için tasarlanmıştır. Kitabın ekinde yer alan CD-ROM, alıştırmaları yaparken kullanacağınız hazır uygulama dosyalarını içermektedir.
Adım Adım Microsoft Word 2002 ile Microsoft Office Uzman Kullanıcı (MOUS) sınavına hazırlanabilir, yazdıracağınız ya da elektronik olarak kullanacağınız düşüncelerinizi biçimlendirme, düzenleme, gözden geçirme ve yayımlama araçlarında uzmanlaşabilir; stiller, şablonlar ve Akıllı Etiketler kullanarak olağanüstü görünen belgeleri hızla oluşturabilir; tablo ve grafiklerle bilgilere düzen verip, resimlerle etki yaratabilir; özelleştirilmiş mektupları, etiketleri ve zarfları kolayca yaratmak için Adres Mektup Birleştirme sihirbazını kullanabilir; belgeleri e-posta yoluyla ya da Web üzerinden meslektaşlarınızla paylaşarak karşılaştırıp birleştirebilir ve daha pek çok ileri düzey beceriler kazanabilirsiniz.
Adım Adım Microsoft Word 2002 ile yalnızca gerek duyduğunuz dersleri çalışabilir ya da kitabın başından sonuna kadar ilerleyebilirsiniz. İki durumda da gerek duyduğunuz becerileri gerekten anda kazanıp uygulayarak, alacağınız eğitimi kendiniz belirlersiniz.
Adım Adım Microsoft Word 2002 tüm yeni özellikleriyle Word 2002'yi kullanmayı kısa zamanda ve hızla öğretecek renkli ve özel baskılı bir kaynak kitaptır.
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı : 320
Basım Tarihi : Ağustos 2002
Kapak Türü : Karton Kapak
Kağıt Türü : Kuşe
Basım Yeri : Ankara

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı