Yumuşak Doku Tümörleri Biyopsilerinin Yorumu

Yumuşak Doku Tümörleri Biyopsilerinin Yorumu (9786053350170)

0,00

Biyopsi Yorumları Serisi'nin bu yeni sayısı, açık ve pertükan kor biyopsiler dahil, yumuşak doku tümörlerini değerlendiren cerrahi patologlar için bir pratik rehber ve başucu kitabı olmayı hedeflemiştir. Her bölümde okuyucu morfolojik veya anatomik sınıflama içinde yer alan tümör tiplerinin anahtar özelliklerinin detaylı sunumunu mantıksal bir sıralamayla klinik, morfolojik, immünohistokimyasal, ultrastrüktürel ve genetik verileri ile birlikte bulacaktır. Tüm bunlar normal tanısal süreçle paralel olup, tanıya katkı sağlayacak biçimde oluşturulmuştur. Renkli mikrofotolara ek olarak kitap ayırıcı tanı için gerekli kliinik, morfolojik bulgular ve yardımcı yönremleri barındıran çok sayıda tablo içermektedir. Patolojik tanıyı güçlendiren ilişkili klinik bulgu ve tedavi yaklaşım noktaları da eklenmiştir.

İçerik

  • Açık ve pertükan kor biyopsiler dahil yumuşak doku biyopsilerinin değerlendirilmesinde pratik rehber ve başvuru kaynağıdır.
  • Spesifik tümörlerin ayırıcı tanısındaki anahtar noktalara odaklanır ve her tip için morfolojik, immünohistokimyasal, ultrastrüktürel ve genetik veriyi kullanır.
  • 300 den fazla renkli fotoğraf içerir.

Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : Ankara
Sayfa Sayısı : 562
En / Boy : 15.5 / 23.5
Kağıt Cinsi : Kuşe
Basım Tarihi : 10.2013

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı