Uzun Ömrün Kısa Rehberi
Uzun Ömrün Kısa Rehberi

Uzun Ömrün Kısa Rehberi (9786052993200)

0,00

Sağlıklı yaşamla ilgili çelişkili iddialar kafanızı mı karıştırdı? Dr. Agus’un tavsiyeleriyle bu iş, artık eskisinden çok daha kolay!

Uzun Ömrün Kısa Rehberi, hem çoğunlukla merak konusu olan hem de pek bilinmeyen meselelerle ilgili sorulara cevap veriyor: Kimler her gün bebek aspirini almalı? Grip aşıları güvenli mi? “Sağlıklı” gıda ne demek? Havalimanlarındaki güvenlik cihazları tehlikeli mi? Neden dar ve topuklu ayakkabılardan kaçınmalıyız? 

Dr. Agus sağlığın, günlük alışkanlıklarımızla şekillendirdiğimiz bir şey olduğuna inanıyor ve buna göre gündelik hayatımızda ne yapmamız ve nelerden kaçınmamız gerektiğine dair 65 kısa öneride bulunuyor. Bu kitap, güncel ve güvenilir bilimsel araştırmaların ışığında, ucuz ve kolay bulunabilen araçlar kullanarak sağlığınız için hayatınıza yeni ve etkili bir düzen oturtmanıza yardımcı olacak.

Haydi, şimdi yeniden hayatınızı yaşamaya başlayın!

“Milyonların yaşam kalitesini ciddi anlamda iyileştirebilecek yeni ve çarpıcı bir yol.”
AL GORE, ESKİ ABD BAŞKAN YARDIMCISI

“Anlaşılır ve uygulamaya dökmesi kolay bir rehber. Okurlar, bir sağlık gurusu olarak görülen Dr. Agus’un bu kitabına bayılacak.”
PUBLISHERS WEEKLY

“Geleceğinizin kontrolünü elinize alabilmeniz için gerekli bir rehber olan Uzun Ömrün Kısa Rehberi, sağlıklı yarınların bugün iyi bir alışkanlık edinmekle başladığı fikrini yeniden gündeme getiriyor.”
FORTUNE


“Dr. Agus’un kitabının güzelliği anlaşılması zor tıbbi terimlerden arınmış, kısa ve dobra olmasında yatıyor. Kitabın yüce özelliklerinden bir diğeri ise iyileşmek için maliyetli çözümler sunmak yerine kötü sağlık uygulamalarını ‘önlemek’ için yazılmış olması.”
FORBES

“Küçük ama önemli bir kitap… Hayatınızı gerçekten değiştirebilecek bir eser... Kitaptaki önerilerin yarısını bile uygulamak her gün kendinizi çok daha farklı hissetmenizi sağlayacak… Eğer bu yıl için yeni bir kitap arıyorsanız, ilk seçiminiz Uzun Ömrün Kısa Rehberi olmalı.”
NEWS-GAZETTE

“Bir gün kahvenin sağlığımız için iyi olduğunu duyuyoruz, diğer gün ise kötü olduğunu. Hem şarap ömrünüzü uzatır deniyor hem de tam tersi iddia ediliyor. Uzun ömrün anlaşılması kolay bir rehberi olsa fena mı olurdu? İşte Dr. Agus’un eseri tam da aradığımız şey.”
FOXNEWS.COM

“Dr. Agus sağlıklı yaşam kavramını ulaşılabilir bir hedefe dönüştürüyor.”
BOSTON GLOBE

 


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 200
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 10.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı