Uyanış
Uyanış

Uyanış (9786054467457)

0,00

On beş yaşındaki Eden, çocukluk arkadaşı Micah ile yıllar sonra tekrar karşılaştığında ondan kaçıp saklanmayı düşünecek kadar içine kapanık bir kızdır. Ancak bunu yapmasına fırsat bulamadan, kollarını istemsizce onun boynuna atarak herkesin içinde ona sarılır. Bu sırada çocukluk arkadaşının yaşamını sonsuza dek değiştirdiğinden habersizdir.

Gözlerini bir anda melekler ve iblislerin dünyasında açan Micah, dünyayı sarmak üzere olan yangınları önlemek için görevlendirilmiş bir Bilici olduğunu öğrenir. Utangaçlık ve sakarlığından ödün vermeyen Eden ise, koruyucusunun onu izlediğinden ve bilmeden de olsa başka insanları da uyandırmaya devam ederken güvende kalmasını sağladığından habersiz bir şekilde yeni okuluna alışmaya çalışmaktadır. Eden’ın dokunduğu kişiler uzun yıllar önce Hanok’un Şehri’nde ve şehrin altındaki gizli tapınakta belirli görevler üstlenmiştir ve bu görevleri tamamlama zamanları gelip çatmıştır.

Eden ve Micah etraflarında olup biten görünmez savaşlar arasında kendi kişiliklerini tanıyarak, yakın gelecekteki büyük yıkıma ve bu yıkımda üstlenecekleri göreve hazırlanmaya başlarlar. Kendilerini bekleyen bu mücadeleden ya zaferle ayrılmaları, ya da sevdikleri herkesi tehlikeye atmaları gerekecektir.

 


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 456
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 10.2014

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı