Türkiye’de Müzisyen Olmak
Türkiye’de Müzisyen Olmak

Türkiye’de Müzisyen Olmak (9786051805610)

0,00

Türk toplumunda “müzisyenlik” kavramına bakış açısının çok yönlü olarak sorgulandığı bu araştırmada genel olarak, ülkemizde müzisyenlik mesleğine sosyal, kültürel, ekonomik, psikolojik vb. hususlarda nasıl bir anlam yüklendiği problemi üzerinde durulmaya çalışılmıştır. 

Araştırmada, tecrübî bir bakış açısıyla ele alınan müzisyenlik konusuna yönelik çeşitli içsel yaklaşımların yanı sıra, konuya yönelik yapılan kaynak taraması ve anket sonuçları doğrultusunda ulaşılan nitel ve nicel bilgilere/bulgulara da yer verilmiştir. Müzisyenlerin toplum tarafından farklı sosyo-kültürel konumlara yerleştirilmesinde önemli olduğu düşünülen eğitim, gelir seviyesi ve yaşam biçimi gibi belirleyici faktörlerin meydana getirdiği olumlu ve olumsuz etkilerin de analiz edildiği araştırma, müzisyenlik mesleğine yönelik toplumda var olan çeşitli düşünceleri ortaya koyması bakımından önemli görülmektedir. 
Bu kitabın oluşumunda birlikte hareket ettiğimiz Sinan Haşhaş kardeşim başta olmak üzere katkıda bulunan tüm dostlara ve zaman ayırıp okumak inceliğini gösteren tüm okuyucularımıza en derin sevgi, saygı ve şükranlarımla…


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : Ankara
Sayfa Sayısı : 102
En / Boy : 14,8 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 12.2016

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı