Trump'ın Varoluşu
Trump'ın Varoluşu

Trump'ın Varoluşu (9786058371248)

0,00

Bir 2017 bestselleri olan “Trump’ın Varoluşu” Nisan ayında Bal yayınları ile raflarda!” Amerika Başkanı Donald J. Trump ile ilgili tüm bilinmeyenleri araştırmacı gazeteci, “Pulitzer ödüllü” David Cay Johnston belgeleriyle anlatıyor. Son Amerika Başkanının hayatı ile ilgili okuduklarınıza inanamayacaksınız!

Trump'ın hayali aşkları kimler? 

Trump neden tokalaşmıyor?

Gazetecilere kim telefon açıp başka birisiymiş gibi konuşuyor?

Amerikan Devleti Trump'ı nasıl destekliyor? 

Trump intikam almayı, ödeşmeyi nasıl prensip haline getirmiş?

"Trump'a hak ettiği eleştiriyi yapıyor... Trump'ın hem 'diktatör' hem de 'düzenbaz' özellikleri taşıdığını ve Oval Ofis'e girmesinin tam bir felaket olacağını harika bir şekilde anlatıyor. Johnston'un Trump hakkında belirttikleri doğruysa, çıkışılması gereken tek kişi New York'lu iş adamı değildir. Yanlışlarından çekinmeyen bu adamın Beyaz Saray'a girmesini sağlayan bütün Amerikan siyasal sistemine de çıkışılmalıdır ."

- Financial Times

"Donald Trump'ın Varoluşu etkileyici bir saldırı...Mutlaka okunması gereken bir kitap."

- The Independent 

"David Cay Johnston'un yazdıklarının sadece onda biri doğruysa, Trump'ın ahlaken, zekâ, kültürel, ekonomik, yasal ve siyasi açılardan, bu görev için hiç bir şekilde uygun birisi olmadığı ortaya çıkıyor."

- The Herald

"David Cay Johnston, Trump hakkında mutlaka okunması gereken yılın kitabını sunuyor."

- Lawrence O'Donnell, MSNBC, The Last Word

"Mafya ile olan bağlar, açılan 4500 dava, mücevher skandalı ve ödenmemiş bir yığın fatura... İşte Trump bu şekilde yükseldi."

- Mail on Sunday

"Faydalı, güçlü bir biçimde anlatılmış...Johnston, neredeyse otuz yıl boyunca izlediği gayrimenkul patronunun, iş yapma usulleri ile yaratıcı hesap verişi hakkında şiddetli bir suçlama ortaya koyuyor. 

- Michiko Kakutani, The New York Times

"Eğer haberleri takip ediyorsanız, Başkkan Donald Trump'a yönelik birçok suçlama olduğunu biliyorsunuzdur. Bunlar, emektar araştırmacı gazeteci Johnston sayesindedir."

- Kirkus Reviews


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 302
En / Boy : 13,5 / 20
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 4.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı