Temel Klinik Masaj Tedavisi
Temel Klinik Masaj Tedavisi

Temel Klinik Masaj Tedavisi (9786053440598)

0,00
Yayinevi : Gazi Kitabevi

Bu kitapta doğrudan canlı modellerin fotoğrafları kullanılarak ve vücudun iç yapılarının çizimler ile gösterilerek klinik masaj tedavisinin temel teknikleri öğretiliyor. 550'den fazla canlı ve renkli fotoğraflarda, her kas ve kas grubunu, kasları çevreleyen yapıları, vücut yüzeyini ve terapistin elleri gösterecek şekilde temel klinik masajın anlaşılması için ayrıntılı bir kaynak olarak karşınıza çıkıyor.

İkinci baskı her kasın palpasyonunun revize edilmiş halini ve örtme tekniklerini içermektedir. Kitapla beraber verilen Dvd'de kitaptaki bilgi ve resimleri içeren video klipler bulunmaktadır.

Bu temel referans ayrıca aşağıdakileri de sunuyor;

  • Miyofasyal germe, kompresyon yüzeysel sıyırma masajı (stripping) ve çapraz-bağ friksiyon masajlarının temel klinik tekniklerinin tamamı
  • Her bir kasın, bağlantıları hareketleri ve yansıma alanlarının tamamı
  • Hasta mahremiyeti açısından, hastayı örtme teknikleri ve önerileri
  • Anatomik ön ekler ve son ekler yön ve hareket terminilojisi, ağrılı referans bölgelerine göre kaslar ve önerilen kaynaklar eklerini içerir
  • Terimler sözlüğü

Bir öğrencinin bir kitapta bulmak istediği ve pratikte kullanmak istediği tüm bilgileri, kasları, anatomik yapıları, eğitim araçlarını bu kitapta bulacaktır ve kaynak olarak uzun süre kullanacaktır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 443
En / Boy : 21,5 / 28,5
Kağıt Cinsi : Kuşe
Basım Tarihi : 5.2015

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı