Suicide Squad Cilt 5: Dört Duvar Arasında
Suicide Squad Cilt 5: Dört Duvar Arasında

Suicide Squad Cilt 5: Dört Duvar Arasında (9786059155557)

0,00
Marka : Matt Kindt

Ya Suicide Squad Dünya Üzerinde Kalan Son Kahramanlar Olsaydı?

Suicide Squad kimsenin hayallerindeki süper kahramanlar değil. Amanda Waller tarafından zorla göreve alınan tehlikeli suçlular olarak, en iyi ihtimalle serseri mayın oldukları söylenebilir… Ve onları hizaya getiren patlayıcılar kafataslarından çıkarıldığı için artık tamamen kontrol dışındalar.

Fakat Forever Evil,  olaylarının ardından, Dünya’nın tüm büyük kahramanları kaybolmuş durumda. Ve bu da insanlığı savunmak için geriye yalnızca Suicide Squad’daki psikopatların kaldığı anlamına geliyor!

Şimdi Waller, akıl almaz güçteki bir silahın Thinker’ın eline düşmesini önlemeleri için Deadshot, Harley Quinn ve Captain Boomerang’dan oluşan bir ekibi göreve yolladı. Tek bir sorun var: Thinker kendi Suicide Squad’ını kurmak için Power Girl, Steel ve Unknown Soldier’ı bir araya getirdi… Ve onlar asıl ekipten daha güçlü.

Çalışmalarıyla Takdir Gören Yazar Matt Kındt (justıce League Unıted) Ve Çizer Patrıck Zırcher (the New 52: Future’s End) Tüm Dünya Forever Evıl Etkisi Altındayken Task Force X’teki Suçluların Başına Neler Geleceğini Keşfediyor!


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : Ankara
Sayfa Sayısı : 208
En / Boy : 14 / 21
Kağıt Cinsi : Kuşe
Basım Tarihi : 2.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı