Sonlu Elemanlar Yöntemine Giriş

Sonlu Elemanlar Yöntemine Giriş (9786053206071)

0,00
Marka : Jacob Fish

Lisans ve lisansüstünde 50 yıllık öğretim tecrübesine sahip yazarlar tarafından geliştirilen bu kitap, kısmı diferansiyel denklemlerce tanımlanan mühendislik problemlerinin çözümü için sonlu elemanlar metodunun genel amaçlı bir nümerik prosedür olarak formülasyonunu içermektedir.

Sonlu elemanlar teorisi, kod geliştirme ve yazılım uygulamaları gibi formülasyon ve uygulamalar üzerinde yoğunlaşan bu kitap, her bir öğrenci için hem giriş niteliğinde ve kendi kendini tamamlayan özelliktedir hem de pratik bir deneyimdir.

Sonlu elemanlar üstündeki bu otoriter metin:

• Konuya genel bir yaklaşımı benimser ve uygulamaya özel değildir;

• Web-tabanlı bir bölüm ile birlikte, kod geliştirmeyi, teoriyi ve uygulamayı bir kitap içerisinde bütünleştirir;

• Abaqus Öğrenci Versiyonu Cd’si ile aynı zamanda Matlab verilerini, programlarını ve eğitici kaynaklarını içeren web siteyi sağlar;

• Her bölümün sonunda kapsamlı bir ödev problemleri setini içerir ve

• Hem sonlu elemanlar modülü planlayan eğiticilere, hem de özel çalışmalarında metni kullanan öğrenciler için pratik, anlamlı bir ders sunar.

Sonlu Elemanlar Yöntemine Giriş, farklı fen bilimleri ve mühendislik disiplinlerinden üçüncü ve dördüncü sınıf lisans öğrencileri için ideal, pratik giriş niteliğinde bir derstir. Her bölümün sonunda ileri konuların olması lisansüstü seviyesindeki dersler için kitabı uygun kılarken, aynı zamanda özel çalışmalarıyla sonlu elemanlar hakkındaki bilgilerine erişmek ya da bilgilerini yenileme ihtiyacındaki uygulamacılar için de imkan tanımaktadır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : Ankara
Sayfa Sayısı : 328
En / Boy : 17 / 24
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 3.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı