Sherlock Holmes - Tanrının Nefesi
Sherlock Holmes - Tanrının Nefesi

Sherlock Holmes - Tanrının Nefesi (9786051864440)

0,00
Marka : Guy Adams

“Bugünün bilimi dünün büyüsüdür. Gelecekte, bugün imkânsız olan şeylerin olağan hale gelmeyeceğini kim söyleyebilir ki?”

On dokuzuncu yüzyıl bitmek üzeredir, yerine değişim yüzyılı olan yirminci yüzyıl gelecek ve geçmişin batıl inançlarını temizleyecektir.
 

Gel gelelim, bunun olmaması için ellerinden geleni yapanlar vardır. Londra’da bir ceset ezilerek öldürülmüş şekilde bulunur. Yakınında hiç ayak izi yoktur. Adam sanki hava tarafından öldürülmüş gibidir. Bu, Londra’nın en ünlü büyücülerinin öldürüldüğü bir dizi cinayetin ilkidir. Sherlock Holmes ve Doktor Watson bu vaka üzerinde çalışırken İskoçya’ya seyahat ederler ve onlara yardımcı olabilecek tek insan olduğu söylenen Aleister Crowley’le buluşurlar. 

Karanlık güçler etraflarını sararken Holmes’un mantıklı inançları sorgulanmaya başlar. İnanılmaz ve kutsal olmayan güçler peşlerindedir ve araştırmaları sırasında gelişmiş bir grup büyücüyü de yanlarına almışlardır.
 
Peki tüm bunlar yeterli olacak mıdır? Zira yüzyıl biterken Londra herkesi yutacak kadar geniş bir cehennemin içine düşmeye hazırdır.


“Sherlock Holmes hayranlarının keyifle ve  nefeslerini tutarak okuyacakları, Guy Adams’ın kaleminde hayat bulan yepyeni bir macera.”

Goodreads

  “Ünlü dedektif bu kez doğaüstü güçlere ve batıl inançlara savaş açmak için geri döndü.”

Publishers Weekly

“Özgün ve alabildiğine gizemli Sherlock Holmes hikâyeleri serisine bir yenisi daha ekleniyor.”

Scuttlebutt Magazine


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 272
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı