Serüven Peşinde 14 - Büyük Soygun
Serüven Peşinde 14 - Büyük Soygun

Serüven Peşinde 14 - Büyük Soygun (9786059562478)

0,00
Yayinevi : Genç Hayat

Ufaklık'la Gizem, katıldıkları bir bisiklet yarışı sırasında, ormanda kaybolurlar. Çıkış yolu ararken rastladıkları kulübede, sımsıkı bağlanmış küçük bir kız bulurlar. Onu kurtarıp ailesine teslim etmeye çalışırlar. Ancak peşlerine motosikletli bir avcı düşer. Bu adam, İstanbul'a soygun yapmak için gelen bir çetenin üyesidir. Kaçırılan kızın babası da, aynı çete tarafından tutsak edilmiştir.

Çete, bu kızın babasından ne istemektedir? Kızın öldü sanılan annesi, çete reisinin işbirlikçisi midir? Daha önce İngiltere'de yapılan büyük soygun, acaba aynı çete tarafından mı gerçekleştirilmiştir? Çetenin İstanbul'da soymaya hazırlandığı yer, neresidir?

Ufaklık'la Gizem, küçük kıza yardım etmek isterken, işte bu sorulara yanıt ararlar. Tabii bu durumda, çeteyle karşı savaş açarlar. Çocuklar bundan sonra kendilerini, soluk soluğa yaşayacakları çok tehlikeli bir serüvenin içinde bulurlar. Çünkü karşılarında o güne kadar hiç görmedikleri kadar zeki ve acımasız bir çete reisi vardır.

Tehlikelerle dolu bu benzersiz serüvende, siz de Ufaklık ve Gizem'le birlikte olmak ister misiniz? O zaman; Haydi Çocuklar, Serüven Peşine!


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 176
En / Boy : 13 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı