Serçe Edebiyat Dergisi İlk Altı Sayı (Özel Sayı)
Serçe Edebiyat Dergisi İlk Altı Sayı (Özel Sayı)

Serçe Edebiyat Dergisi İlk Altı Sayı (Özel Sayı) (3990000098101)

0,00
Marka : Kolektif

İlk Altılı

Serçe’nin ilk sayısını internet kafelerde, grafikten zerrece anlamayan bir ekiple, Word üzerinden hazırlamıştık. Sonra şehir dışından kağıdını getirtip bir kırtasiyede 100 adet basmıştık. Çok güzel bir ilgi görmüştü, devamında aynı sayıdan bir yüz daha, bir yüz daha. İlk sayı, 300 adet, 14 sayfa.

Aylık çıkartıyorduk o zaman, ilk üç sayı böyle gitti. Sonra yaz tatili döneminde üç aylık bir sayı ile ilk kez matbaa baskısına geçtik. Zamanla çizimlerimiz güzelleşti, sayfalarımız ve baskı sayımız arttı. İki ayda bir çıkmaya başladık, bir grafikerimiz oldu; ekipleştik. Yine de çok acemiydik. İlk altı sayı bizim çıraklık eserimizdi. Hiçbir şey bilmeden yola koyulduk, her sayıda yeni bir şeyler öğrendik. Bir şeyleri değiştirmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyorduk. Bütün acemiliğimizle, cahil cesaretiyle, hesapsızlığımızla.

Şimdi bu sayıları, hiçbir müdahale yapmadan, tüm acemiliğimizle, doğallığımızla, kusurlarımızla, hatalarımızla, size tekrar sunuyoruz. Bu, bizim için çok önemli bir çalışma. Umarız sizin için de öyle olur ve yıllar sonra bile kitaplığınız en güzel köşesinde huzurla durur.

Sevda ile...

Hürmet ile...


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 144
En / Boy : 21 / 29,7
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 3.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı