Q Bebek Dil Gelişim Kartlarım
Q Bebek Dil Gelişim Kartlarım

Q Bebek Dil Gelişim Kartlarım (8680902003082)

0,00
Marka : Kolektif
Yayinevi : Q Bebek

Erken çocukluk dönemi (0-6 yaş) boyunca Zeka Gelişimi temelde çocuğun farklı öğrenme deneyimleri ile karşılaşmasına bağlıdır. Bebek ve çocuklarla gerçekleştirilecek en iyi öğrenme deneyimini onlarla birebir etkileşim içinde oynanacak oyunlarla sağlanabilir.

Bu temelde setlerimiz bebek ve çocuklarımızın IQ & EQ gelişimlerini desteklemek üstün bir gelişim programını destekleyici nitelikte ve pedagojik ilkeler doğrultusunda Çocuk Gelişim Uzmanlarımız tarafından hazırlanmıştır.

Özel olarak hazırlanan, ailelerimiz tarafından rahatça kullanlabilecek özelliklerde ve zengin içeriklere sahip tüm Q Bebek ürünlerimizde bebek ve çocuklarımızın, IQ & EQ üst gelişimleri ile birlikte Bilişsel Gelişim, Dil Gelişimi, Sosyal-Duygusal Gelişim ve Motor Gelişim alanlarının desteklenmesi ve geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Q Bebek Dil Gelişim Kartlarım Kullanım

Bebekler, 18. aydan itibaren sözcüklerin birbiriyle olan ilişkilerini anlayarak onları yan yana getirerek farklı anlamları ifade etmeye başlar.İki kelimenin birleşmesinden oluşan konuşma tarzı, gelişme gösterirken çocuk, kelimeleri yanyana getirerek kendi ana dilinin gramer yapısını öğrenmeye başlar.

18. Ayın sonunda Telgrafik konuşmadan sözcüklü ifadeler dönemine de geçiş yapar.

24. aydan sonra bebekler 3-4 kelimeyi bir araya getirerek tek bir düşünceyi bütün olarak ifade eder. Çocuk; mantıklı, anlamlı ve yerinde cümleler yapar. Küçük emirleri yerine getiren çocuk, basit soruları cevaplandırır.Yeni sözcükler öğrenen çocuğun sözcük hazinesi gelişerek sözel iletişimi artar.

Dil gelişiminde, seslerin farklı şekillerde duyulması ve dilin kullanılmasına yönelik alternatif çalışmalar büyük önem taşımaktadır.

Q Bebek Dil Gelişim Kartlarım 15 ay ve üstü bebeklerimiz için hazırlanmıştır.

Setimiz içerisinde toplam 50 mukavva kart vardır.Bebek ve çocuklarımızın günlük yaşantıları ve sosyal yaşantısına yönelik özel olarak seçilmiş 48 adet kavram ve eylem cümle kalıbında verilmiş, belirlenen kavram ve eylemler cümle kalıbında 3 kartla resmedilmiştir.

Setimizin kullanımı ile ile 18 ay ve üstü tek veya daha fazla sözcük kullanabilen bebek ve çocukların dil ve konuşma becerilerinin geliştirilip arttırılması ve sürdürülmesi amaçlanmıştır.

Setimiz içerisinde Berk ve Ece isimli iki çocuk karakter kartı vardır ve bu karakterlere ait kavram ve eylemler 3’erkelimelik cümleler halinde resmedilmiştir. ( Örneğin: Berk Süt İçiyor.)

Kartların ön yüzlerinde eylemlere ait resimler arkalarında da eylemlere ait cümleler belirtilmiştir. İlgili karta ait kelime koyu renkte belirtilerek cümlelere ait doğru sıralamanın yapılması sağlanmıştır.

Kartların kullanımına istenilen sıralama ile başlanabilir.

Kartların kullanımında üzerinde resmedilen kelimelerle de ilgili çalışmalar yapılabileceği gibi 3 kartın kullanımı ile cümle kalıbının öğrenilmesi de sağlanabilir.

Kartların bebek ve çocuklarımız tarafından ağıza alınamamasına ve kendisine zarar verecek şekillerde kullanılmamasına lütfen dikkat ediniz.

Q Bebek Dil Gelişim Kartlarım ailelerimiz, okul öncesi eğitim ve özel eğitim kurumları tarafından rahatlıkla kullanılabilecek şekilde hazırlanmıştır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 50
En / Boy : 19 / 11
Kağıt Cinsi : Karton
Basım Tarihi : 12.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı