Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Hizmet Yönetim Sistemi
Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Hizmet Yönetim Sistemi

Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Hizmet Yönetim Sistemi (9786052966303)

0,00

Ülkemizde iş sağlığı ve güvenliği konusunda hizmet veren Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimlerinin (OSGB) hizmet kalitelerini arttırmasında yardımcı olmak için bu kitabı hazırladım.

Farklı sektörlerde yaptığım kalite yöneticiliği, danışmanlık ve sistem kurulumlarındaki tecrübelerime ek olarak A sınıfı iş güvenliği uzmanı olarak görev aldığım OSGB deneyimlerimi de ekleyerek kitabı oluşturdum. Kitap, bu çalışmalarımda edindiğim bilgi, tecrübe, karşılaştığım sorunlar, çözümler, sistem kurulumu ve danışmanlık çalışmalarında verdiğim eğitimler ve hazırladığım örnek dokümanlardan oluşmaktadır. Kitapta, OSGB’ler için T.C. Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan HİSİP ve OSGB Hizmet Yönetim Sistemi üzerinden yapılan detaylı açıklamalar, örnekler, prosedürler ve formlarla desteklenerek, OSGB Hizmet Yönetim sisteminin oluşturulması anlatılmaktadır.

Ülkemizde faaliyet gösteren Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimlerinin OSGB Hizmet Yönetim Sistemlerini oluşturabilecekleri bir referans kitap olan eser, üniversitelerde İş Sağlığı ve Güvenliği bölümleri Ön lisans ve Yüksek Lisans ders programlarında ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri konulu derslerde kaynak niteliğinde bir kitaptır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 140
En / Boy : 13 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 2.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı