Ölümsüz Kurtlar
Ölümsüz Kurtlar

Ölümsüz Kurtlar (9799758886042)

0,00

Hakan Türk ile Kurtuluş Osman'ın üçüncü kitabı olan Ölümsüz Kurtlar'da olaylar 1960'lı yıllardan başlayarak 2010'lu yıllara kadar yaşanmakta olan sıra dışı serüvenler nefes kesici bir şekilde işlenmiş.

Kurtlar Konseyi ve Kurtların Dönüşü'nde yer alan emekli subaylar, bu defa bir siyasi parti kurup girdikleri ilk seçimde iktidara gelirler. Alınan ve uygulanmaktan korkulmayan radikal kararlar sayesinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti herkesin özlemini duyduğu güçlü ve saygın bir devlet olarak kendini bütün uluslara kabul ettirir.

Dünya yakıt olarak petrolden hidrojene geçmiş ve hidrojenin ana hammaddesi olan bor madeninin dünya rezervlerinin yüzde seksenine sahip olan Türkiye, bu ve benzeri madenleri sayesinde vatandaşlarını refaha kavuşturmuş. Eskiden imrenilen ülkeler artık Türkiye'ye bor madeni nedeniyle muhtaç olmuşlardır.

ABD ise Türkiye'yi işgal edip, elinde tuttuğu bor madenlerini kendi kontrolü altına almak için planlar yapıp, işbirlikçilerini kışkırtmaktadır. Bu ülkeyi seven ve sahiplenen her Türk'ün özlemini duyduğu şeyleri bir çırpıda hükümet gerçekleştirmiş. Artık Türkiye Birleşmiş Milletlerde daimi üyeliği almış, uluslararası platformda söz sahibi bir ülke olmuştur.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 256
En / Boy : 13,5 / 20
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : .2005

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı