Nelson Pediatri Türkçe (2 Kitap Takım)

Nelson Pediatri Türkçe (2 Kitap Takım) (9786053350354)

0,00
Marka : Behrman

Dünyanın en güvenilir pediatri kaynağı, bu gösterişli yeni baskısında, pediatrik bakımda en iyi yaklaşım için en yetkin kapsamı sunmaya devam etmektedir. İki yeni editör ile birlikte, hastalarınıza en iyiyi sunmak adına gereksinim duyduğunuz çok yönlü, güncel kılavuza sahip olacaksınız.

Melamin zehirlenmesi, akut hasta çocukta uzun süreli mekanik ventilasyon, cinsel kimlik ve adolesan homoseksüelliği, yaşa özgü davranış bozuklukları ve epilepsi ile ilişkili psikoz gibi son gelişmeler ve sıcak gündem maddeleri konusunda güncel kalın.

Pediatrik enfeksiyon hastalıkları ve pediatrik nöroloji gibi anahtar yan dal konularına katkıda bulunan iki yeni editörün (Dr. Joseph W. St. Geme III ve Dr. Nina F. Schor, PhD) önde gelen klinik ve araştırmaları ile önemli derecede artırılan içerikten faydalanın.

Konjenital kalp hastalığı, diyabet ve kistik fibrozlu hastaların tüm sağlık ihtiyaçlarının tartışmaları eşliğinde kronik hastalığı olan çocukların erişkin sağlık bakımına geçişini düzenleyin.
Genetik hastalıklar ve sendromların bahsedildiği genişletilmiş bölüm sayesinde, bu hastalıkları tanımlayın, tanı koyun ve yönetin.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 3592
En / Boy : 28 / 21.5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 5.2015

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı